PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

Warto czy nie

ocenił(a) serial na 6

Warto to oglądać tak czy nie ? Bo bardzo lubialem ten z lat 80 jest to chociaz torche podobne to tamtego ?

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

Tytuł nie wystarczy? Jak pisałem... ja oglądam 5 epek właśnie i mi się podoba. Zobacz pierwsze dwa epy i sam zdecyduj...

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

moim zdaniem warto, całkiem przyjemnie się ogląda

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

hej! moim zdaniem bardzo fajny serial! oczywiście różni sie zdecydowanie od tego z lat 80, bo to jest tak jakby "współczesna" wersja Robin Hooda:) - tzn moze nie do końca współczesna ale z tym pierwszym nie ma za wiele wspólnego:)
dla mnie warte obejrzenia ze względu na grę aktorów początkujących i mało znanych z kapitalnym akcentem angielskim:) spokojnie można śmigać bez napisów!
dla mnie wypas:):):
pozdrawiam:)

miqa1984

Czy wiecie może czy serial będzie powtarzany, albo czy ktoś go ma, albo czy można go ściągnąć?? Proszę o info. Bardzo chiałabym zobaczyć ten serial natalia58@op.pl

ocenił(a) serial na 10
natalia58

cierpliwości, sezon drugi niedługo poleci na tvp, przynajmniej tak mi się wydaje.
a skoro pytasz czy można ściągnąć, to się na tym nie znasz. gdybyś się znała, to już byś miała cały serial na komputerze.

Konopia

A czy mogła byś podać link gdzie można ściągnąć sezon 1 i 2 najlepiej z polskimi napisami?

ocenił(a) serial na 10
olson007

Dżizas, ludzie! Co ja, google jestem? Wpisz sobie w wyszukiwarkę "robin hood season 1 torrent" i już! Nikt za Was nie będzie ślęczał i wyszukiwał Wam linków, pomęczcie się trochę sami. A jak się na tym nie znacie, to lepiej sobie odpuśćcie.

Konopia

Wrzuć na luz nikt nie każe ci podawać linków jak jesteś taka samolubna. Jeśli innym przekopiowanie adresu strony nie sprawia problemy to niech to zrobią i już. O co tyle krzyku.

natalia58

http://torrenty.org/torrent/157866

balex

Nie warto

ocenił(a) serial na 9
kargra89

Warto.