PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3200
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

i musze powiedziec ze serial wciągnął mnie od pierwszych minut. czekam z niecierliwoscią na kolejne napisy.

ocenił(a) serial na 9
ryba5

to robią napisy?!:)
ja obejrzalam wszysto co do tej pory wszylo - 4 odcinki, ale po angielsku. I musze powiedziec, ze z odcinka na odcinek ejst coraz fajniejszy... ^_^ naprawde wciąga.
Tylko ze .. uh, albo nie bede spojlerować :P

McDreamy

Czy ten serial jest chociaż trochę podobny do serialu "Robin of Sherwood" ?

ocenił(a) serial na 9
Padme_3

Nie widzialam RoS ale czytając opis to nie bardzo... czarnej magii tam jak narazie zero.. ;d

ocenił(a) serial na 10
Padme_3

Zueplnie inny niz RoS ale rownie godny polecenia.

użytkownik usunięty
Padme_3

Mam nadzieję ze nikt mnie nie zlinczuje ;) za moją wypowiedz. Otóż ten serial nie ma nic z Robina z Sherwood. Porównywanie tych dwóch produkcji nie jest najlepszym pomysłem. Serial BBC wysiada. Nie ma tego klimatu, aktorów, magii itp.
Wiele sobie obiecywałam po tej produkcji - kocham seriale BBC - ale niestety masakrycznie się rozczarowałam. Realia epoki nie wiadomo gdzie się podziały, nie ma nawet ich jakiejkolwiek namiastki, kostiumy tak samo; co to za puszcza z tego Sherwood, raczej należy powiedzieć zagajnik. Koszmarne sceny walki i scenografia.
Plusem jest humor :)
Co do aktorów - mi się Marian nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje ;)
Robin - to chłopaczek, bez charyzmy - zabili w tym serialu tą legendarną postać...
Guy, cóż jak dla mnie bardzo ok.
Świetny, fenomenalny pośród całej ekipy jest Szeryf - cud :) :)
Film jak dla mnie powstał dla współczesnych nastolatków.
(nie bijcie!!)

ocenił(a) serial na 10

Bic nie będziemuy ale inne zdanie mamy!
I LOVE RH 2006
ROBIN AND MARION AND WEIZI AND ALLAN ARE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZWŁASZCZA LADY Marion LUCY GRIFFITHS to genialna aktorka świetnie zagrał w współczesnym serialu czarującą, honorową i pękną Marion!!!!!!!!!!!!!
Bo ta Marion z 1984 kompletne dno.

ocenił(a) serial na 8
ryba5

Wiecie czy jest moze soundtrack z tego serialu gdzies na sieci do sciagniecia?

Gianni_

A ja powiem - zupelnie inny niż RoS i nie godny polecenia ;) Przynajmniej szczególnego polecenia.