PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

Ludzie co wyście zrobili ze słynnym bohaterem z lasu Sherwood :(
Normalnie kompromitacja!!! Nic się nie trzyma kupy, totalna porażka!
Kicz i tyle! A kostiumy bleee co to ma być bluski z krótkim rękawkiem?, kolczugi z materiału?, zero historii co oni zrobili :(
To już Robin Hood faceci w rajtuzach jest lepszy film od tego kiczu mimo iż to parodia.
Zdecydowanie nie! takim filmom. Nauczcie się kręcić filmy ludzie a nie trzepać za to kasę!

ocenił(a) serial na 10
Vakr

Zero historii? Daj spokój. Czego się spodziewałeś? ;) Skrzypiącej zbroi? Wg mnie to te kostiumy są najfajniejszą częścią całego serialu. Dają ciekawą możliwość wczucia się w tamte czasy... A jak widać, wraz ze zmianą naszych czasów, także pomysły na kostiumy dla Robin Hooda ulegają zmianie. Ale wciąż mają ten sam klimat.

Konopia

Kostiumy nowoczesne tak? Czyli twoim zdaniem te kostiumy są w pełni historyczne? Chyba z choinki spadłeś!
Zero klimatu!!! to nie jest historia...

ocenił(a) serial na 8
Vakr

Ja Ci powiem że osobiście mam szczerze dosyć jak nagrywaja filmy ciągle o tym samym i tak samo tylko że się rezyser zmienia :|
Ten Robin jest super.. tworzy nową bajkę.. co Ci do tego że reżyser chciał opowieść jakoś "dopracować"????
nie mów że jest aż tak źle! nowa forma Robin Hood'a to przynajmniej nie widzimy jedej i tej samej wersji co zawsze..
Jest OK ;)

P.S. "Konopia" nie jest facetem :|

ocenił(a) serial na 10
Radmelka

No włacha jak chcesz ogladac ten z 1984 to sobie ogladaj czy ktości broni i nie zawracaj nam, tu tylka bo mamy ważniejsze sprawy do obgadania na temat tego serialu!!!
A mnie się podoba ta "nowoczesnosc" w tym serialu ja chce emocji i pozytywnych wrażeń także wątków miłosnych które sa tu zawarte a nie historii, nie obchodza mnie te głupie stroje jak bym miała na to patrzec to bym każdy jeden film musiała zjechac!
Jak ci sie nie podoba nie ogladaj, mam to w nosie a RH2006 dla mnie i tak najlepszy!!!!