5,9 219  ocen
5,9 10 1 219
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

jestem po dwóch odcinkach i póki co, nie zamierzam kontynuować. Mam tylko takie pytanie, a mianowicie, co/kto decydowało o castingu, głównie młodych "aktorów", do tego "dzieła"? Moje oczy już dawno nie doświadczyły tak drewnianej gry w takim natężeniu i ilości. W ogóle, ta produkcja wygląda jak projekt studentów 2 roku filmówki (praca kamery) do spółki z chatem gpt (dialogi) i SI (cgi i vfx).
Sceny między Marianką i Robinem aka Robem (w sumie mogli go nazwać równie dobrze Bobem), przyprawiają o mdłości i mema "mY eMoTions, mY eMoTionS!" Te grymasy twarzy są nie do zniesienia i aż mnie korciło, żeby przewijać. Rozwalił mnie dialog w drodze na ślub leśny.
Marianka: "Jeśli nie wrócę teraz do domu, ojciec będzie mnie szukał."
Rob/Bob: "Nie musisz wracać."
Marianka: "Ok".
LOL
I takich wykwitów jest więcej :D Nie wiem, w którym odcinku pojawia się Connie i ile trwają jej sceny, ale podejrzewam, że honoraria dla niej i Szona Fasoli musiały być godne i tłuste, skoro zgodzili się na udział w czymś takim.
Dla tych odważnych, którzy zdecydują się wytrwać do końca, dajcie znać czy w każdym odcinku pojawiają się nagie, damskie ( o )( o ), a może męskie, gołe ( Y )? Czy to tylko na zachętę w dwóch pierwszych. I czy postać Pri cokolwiek się rozwija, czy tylko chędoży młodzieńców :D
A, i jeszcze ta "dramatyczna" muzyka, niczym jakieś demo z syntezatora, wyciszana w niektórych scenach, jak piosenki z albumów z lat 90tych :D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa