Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19531
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

Witam wszystkich Nie muszę mówić że ten serial to najlepszy serial pod słońcem każdy z nas to wie. Mam jedno marzenie trzeba mi muzyczkę występującą tu i ówdzie w 3 sezonie. A dokładnie mówiąc w kilku scenach które po krotce opisze.:) 1. scena to 2gi odcinek 3 sezonu sam koniec jak ojciec nowego robina się z nim żegna i w raz z marion odjeżdża , w czasie ich pożegnania leci ta muzyczka, 2. scena to odcinek mam tytuł "the betrayal" i leci ta muzyczka tez na samym końcu jak rozmawiają leżąc wieczorem jadącym wozie tam ponoć pierwszy raz sie całują:P są jeszcze 2 scenki ale już mi sie nie chce pisać.Prawdziwy fan tego serialu powinien sie skumać.Dziwne to jest że ta melodyjka gra tylko pod koniec odcinków hmmm. Mam nagrodę dla tego kto mi wyśle tę mp3ke na meila 240383@wp.pl!!!!!! Nagram i wyśle mu wszystkie odcinki w wersji angielskiej w dobrej wersji tego wyśmienitego serialu więc jest warto powalczyć kto pierwszy ten lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):D

240383

Witam,wiem o jaka melodie Ci chodzi,ale nie mam jej ,chociaz chcialabym podobnie jak TY.Prawdziwych fanow RH znajdziesz na stronie http://www.robinofsherwood.fora.pl,moze oni CI pomoga.

240383

Wielkie dzięki tereza54 zobaczę może będą wiedzieli :):):):)

240383

polecam cala dyskografie Clannad (wlacznie z ostatnim ich albumem Clannad in Concert - wydanym w 2005 roku) - na tych plytach znajduja sie kawalki ktore slychac w filmie - jest album Clannad - Legend ktory zawiera wiekszosc sciezki dzwiekowej - ale nie wyszystkie utwory. Polecam cala dyskografie - w roznych albumach sa rozne kawalki z 1, 2 i 3 sezonu.