Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19531
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

Na filmwebie pisze, że płyty z 1 sezonu zawierają materiał o scenach nieudanych - ale gdzie one są na dvd? Ja tego w opcjach nie mam. Pomyłka? I czym jest ukryty dodatek? Przykładowo - na merlin.pl pisze, że płyta zawiera ukryty dodatek - ale co nim jest i jak go znaleźć?

ocenił(a) serial na 10
May_morning

Gdzieś czytałem, że na któejś stronie jest ukryty mały odnośnik. Właśnie się przymierzam do zakupu 2 pierwszych serii - można zapytać gdzie kupowałaś, po ile i jakie wrażenia (jeśli chodzi o jakość itp.)?

ocenił(a) serial na 10
May_morning

http://dvd.panoramainternetu.pl/articles/dvd_classic/405856/ [dvd.panoramainternetu.p...]

Na dysku 1 z kolei warto odszukać jeden ukryty dodatek (małą podpowiedź: po wejściu w menu-dodatki szukajcie aktywnego linka na górze ekrane), którym jest ponad 4-minutowy materiał filmowy zawierający gagi z planu. Kilka z nich jest naprawdę bardzo zabawnych.

ocenił(a) serial na 10
Smiglo

Ogromnie ci dziękuję - zaraz lecę sprawdzać. Kupiłam 2 pierwsze serie w http://www.merlin.pl [www.merlin.pl] - łącznie 4 pudełka (5 płyt), każde po 39 zł. Widziałam w innych sklepach internetowych i na allegro trochę taniej - po 37 zł chyba było najmniej, ale w merlin.pl akurat miałam darmową przesyłkę (uzbierało mi się to za wcześniejsze zakupy) więc z tego skorzystałam. Poza tym bardzo polecam merlin.pl - sklep godny zaufania i płytki dochodzą w 1-2 dni.

Jakość - no cóż, film stary, troszkę widać - wydawałoby się, że pixele, ale jak gdzieś czytałam to nie pixele ale podobno nie wyczyszczony film. Niemniej jednak po paru minutach przestaje się zwracać na to uwagę. I powiem nawet, że to ma nawet swój urok.

Wydanie więc naprawdę niezłe, materiał dodatkowy interesujący, tylko naprawdę, nie musieli już ukrywać tak tego dodatku, bo człowiek nie może go znaleźć ;) A właśnie o gagi mi chodziło - muszą być świetne :)

Dzisiaj znowu robię sobie maraton Robina :D

ocenił(a) serial na 10
May_morning

mi najbardziej się podobały siostry trzy czyli pioenka w wykonaniu Guisberna Sheryfa i opata ( ok.10 min od początku dodatku ) a dodatek wcale nie jest ukryty wg. mnie fajne sa te wpadki kaskadersjie ( right in the cock- Praeda)ogólnie genialne wywiady.