PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36298}

Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19529
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

W dodatku rewelacyjna muzyka

Polecam dzieciom :D

ocenił(a) serial na 10
jabu74

Pytanie , jakim dzieciom.
Ten serial ma jednak w sobie pewną mroczność i chyba dla małych szczawi się nie będzie nadawał.
Z drugiej strony starsze dzieciaki chowane na wszelkiej maści hanahmontanach , niemajakhotelach , czy innym szajsie tej maści , Robin znudzi bo guzik z niego zrozumieją , nie będzie tam kretyńskich dowcipów , darcia jap na cały regulator i dennych gagów w stylu wyjadania czegoś wyjętego właśnie z rury od zlewozmywaka (tak tak , widziałem coś takiego w jakimś serialu "dla dzieci").

ocenił(a) serial na 8
jabu74

podoba mi się Robinhu brunet a potem blondi-fajnie wykombinowane
wybrano dwóch młodych i sympatycznych aktorów W ogóle wspaniała ekipa filmowa Oryginalny klimatyczny serial który ponad 20 lat pozostał w mej pamięci
szkoda mi aktora który grał Guya -odszedł w młodym wieku

ocenił(a) serial na 10
dorota70760

zgadzam się - też to kiedyś odkryłem, że zmarł młodo na raka płuc co dla mnie było szokiem

ocenił(a) serial na 8
jabu74

Jabu!!
Skąd wygarnąłeś ten serial?? Ja mam 34 lata i jak byłem nastolatkiem to był naprawdę fajny serial, teraz chciałbym obejrzeć to jeszcze raz z żoną i synem.

tompab

W soboty o 16.30 leci na TV Puls :)

ocenił(a) serial na 10
Ilmariel

Został także w całości wydany u nas na DVD.

holstensa

Nabyłam owo dvd dawno temu i powiem, że nie żałuje żadnego grosza wydanego na ten serial mimo, że zdarli ze mnie kupę kasy;))

ocenił(a) serial na 10
tompab

emule'm można ściagnąć - przypuszczam, że jak jakby pogrzebać trochę w necie to by torennty znalazł i zassało by się w mig

ocenił(a) serial na 7
jabu74

Ja mam zassys - ale 4-5letni