PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36298}

Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19529
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

No i koniec!

ocenił(a) serial na 10

Zakończyła się emisja tego wspaniałego i cudownego serialu.Ciekawe czy Puls pokusi się jeszcze kiedyś o wznowienie emisji?,jak dla mnie ten fenomenalny serial mógłby być emitowany co rok.Byle nie częściej żeby nie stal się typową zapchajdziurą programową.

ocenił(a) serial na 9
s_fedorov

A nie prosciej kupic sobie polskie wydanie na DVD? Zareczam, ze naprawde warto. Jest duzo lepsze tlumaczenie, lepszy lektor, a menu po prostu wpycha w fotel. Cos rzadkiego na naszym polskim rynku.

obreb_2

I - jak na polskie standardy - jest to tanie wydawnictwo. Tego typu serial naprawdę warto mieć na swojej półce na stałe.

ocenił(a) serial na 10
obreb_2

Mam to wydanie odkąd ujrzało światło dzienne,nie mniej jednaj jakoś tak przykro gdy ten serial znowu znika z anteny.Czy innym jest obejrzenie RoS na DVD,czym innym w TV kiedy masz świadomość że i inni to oglądają:).

Czy ktoś posiada RoS wydany na Blue Ray?

ocenił(a) serial na 10
obreb_2

Moim zdaniem to lektor z TV PULS był o niebo lepszy od tych z edycji DVD (pierwsze odcinki czytane są wprost tragicznie przez pierwszego lektora, drugi lektor jest lepszy). Wydanie na płytach ma również bardzo niską jakość obrazu - chyba niższą od jakości telewizyjnej - nie wiem, jak mogli wydać tak wspaniały materiał w tak niskiej jakości.

użytkownik usunięty
Psycho_Daddy

W środku ostatniego odcinka na chwilę wyszedłem. Ostatni raz widziałem Szeryfa z Gisbournem jak oglądają trupa sobowtóra Robina i cieszą się, a potem już ich nie widziałem. Czy potem ich pokazywano? Jeśli tak, to jak się skończył ich wątek?

ocenił(a) serial na 10

Tak pokazywano jak wiezli przez las ciało sobowtóra Robina,mieli je zawiezc królowi i w ten sposób ocalić głowy.

Nie zauwazyli że sobowtór Robina zacząl z powrotem zmieniać się w glinę (wypadła kartka z zaklęciem).

użytkownik usunięty
Psycho_Daddy

Dzięki. Chciałem potem powtórkę obejrzeć ale czytałem program TV Puls zbyt szybko i pomyliłem, że będzie to w czwartek a nie w środę.
Teraz, gdy Robin się skończył, nie mam po co włączać TV...