Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19531
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

To najlepszy utwór Clannad Legend - niebezpieczny ląd/ziemia - zawsze się pojawia ta piosenka jak pojawia się Szeryf, lub maszerują żołnierze. Zresztą wszystkie utwory są super, ale ten mi się najbardziej podoba z nich wszystkich. Cóż wszystko co miłe i przyjemne nie trwa wiecznie, pomyśleć tylko minęło tyle lat od nakrecenia tego serialu a jednak w niektórzy z nas nigdy nie zapomną tego serialu jak i też cudownej melodii Clannad Legend.

Vakr

Racja. Film i ścieżka dzwiękowa która jest boska nigdy nie zostaną zapomniane.

ocenił(a) serial na 10
Vakr

owszem soundtrack jest genialny ale moge wskazać jeden utwór który mnie autentycznie wkurza czyli Scarlet Inside nie moge go po prostu słuchać.no i szkoda że na płycie nie znalazły się wszystkie utwory z serialu ( jeśli się nie mylę zabrakło tych z 3 serii i kilku fajnych z 2).A propos czy ktoś nie wie czy wydali już 3 Serie na DVD bo jakoś nie mogę spotkać w Mediamarku ( a chciałoby się mieć komplet i to tego wydania -razem z dodatkami i tą szatą graficzną).

gutex0

III seria jest już wydana ale tylko 2 części. :(
Niestety trzeba będzie jeszcze poczekać na kolejne części :P
Widziałem filmy w sprzedarzy, ale tylko przez sklepy internetowe. Natomiast w empiku jeszcze nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Vakr

semper fidelis,nigdy nie zapomnę tego serialu i tej muzyki