To najlepszy utwór Clannad Legend - niebezpieczny ląd/ziemia - zawsze się pojawia ta piosenka jak pojawia się Szeryf, lub maszerują żołnierze. Zresztą wszystkie utwory są super, ale ten mi się najbardziej podoba z nich wszystkich. Cóż wszystko co miłe i przyjemne nie trwa wiecznie, pomyśleć tylko minęło tyle lat od nakrecenia tego serialu a jednak w niektórzy z nas nigdy nie zapomną tego serialu jak i też cudownej melodii Clannad Legend.
owszem soundtrack jest genialny ale moge wskazać jeden utwór który mnie autentycznie wkurza czyli Scarlet Inside nie moge go po prostu słuchać.no i szkoda że na płycie nie znalazły się wszystkie utwory z serialu ( jeśli się nie mylę zabrakło tych z 3 serii i kilku fajnych z 2).A propos czy ktoś nie wie czy wydali już 3 Serie na DVD bo jakoś nie mogę spotkać w Mediamarku ( a chciałoby się mieć komplet i to tego wydania -razem z dodatkami i tą szatą graficzną).
III seria jest już wydana ale tylko 2 części. :(
Niestety trzeba będzie jeszcze poczekać na kolejne części :P
Widziałem filmy w sprzedarzy, ale tylko przez sklepy internetowe. Natomiast w empiku jeszcze nie ma.