PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36298}

Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19529
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

nabyłem piękny DVD Box rok temu. Jedyny serial, który oglądałem mając ok. 7 lat i który będę oglądał nieustannie. do tego wspaniała muzyka formacji Clannad (polecam całą dyskografię). DVD Box nabyłem rok temu w Wielkiej Brytanii i obejrzałem to do tej pory 7 razy (czyli 7 razy po 26 odcinków) - masakra. nie znudziło mi się, oglądam nadal. Polecam oryginalne wydanie (8 płyt DVD dwuwarstwowych + jedna płyta DVD Bonus). 9 płyt DVD razy 8,5 GB = ok. 76,5 GB materiału filmowego, czyli 1300 minut samego filmu + dodatki. ale jest jeden minus dla osób, które nie umieją języka angielskiego - to wydanie, które posiadam jest w języku angielskim - i to mi właśnie pasuje - tak jak ma być to tak jest. Wydawcą tego DVD Boxu jest Network. Pozdrawiam maniaków serialu i gorąco zachęcam do oglądania. Nothing's Forgotten!

ocenił(a) serial na 9
irritant

Można zapytać ile kosztowało to cudeńko??

lookas82

No prawdę mówiąc to zaszalałem, ale nie mogłem się oprzeć pokusie - musiałem to mieć. Teraz można to kupić ze zniżką np. na www.amazon.com, ale wtedy dałem za ten DVD Box 100 funtów. Teraz można to kupić taniej - i to o wiele. Ale nie chcę polskiego wydania. Pozdrawiam miłośników serialu. Nothing's Forgotten.

ocenił(a) serial na 9
irritant

no niezły investment - ale jak szaleć to szaleć..pozdro

ocenił(a) serial na 10
irritant

Ja jednak poczekam na polskie wydanie drugiej serii - też jest całkiem niezłe i przy okazji nie zbankrutuje;)

ocenił(a) serial na 10
Don_Louis

Wszedl ktos w posiadanie oferowanego przez filmweb wydania DVD, jesli tak mozna wiedziec ile na powyzszym znajduje sie odccnkow?

ocenił(a) serial na 10
Don_Louis

Wszedl ktos w posiadanie oferowanego przez filmweb wydania DVD, jesli tak mozna wiedziec ile na powyzszym znajduje sie odccnkow?