PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36298}

Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19529
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

film marzenie

użytkownik usunięty

Ten serial, kojarzy mi się z moją młodością. Kiedy ostatnio tą serie widziałem na kanale TVP1 to byłem jeszcze w podstawówce i owładneła nas osiedlowa mania biegania po osiedlu z łukiem i z pekiem strzał. Gdyby ktos miał dostep do tego filmu w jakiejkolwiek jakości to prosiłbym o kontakt.

użytkownik usunięty

Ja z checia przegram, mam wszystkie odcinki na VHS, szkoda ze tu nie da sie wysylac prywatnych wiadomosci bo Wam zasmiece to forum powtarzaniem w kolko tego samego... ale poszukuje wrecz histerycznie prawdziwych wielbicieli serialu, bo rozrasta nam sie lista poswiecona wlasnie RoS...zapraszam serdecznie!!! A dokladne info podam juz na priva, moj adres Meg_of_Wickham @ poczta.fm - tylko trzeba usunac spacje po obu stronach malpy ;)

użytkownik usunięty

ja mam. newsgrabber@nielubiespamu.poczta.onet.pl

użytkownik usunięty

Cześć mam cały serial na cd z napisami polskimi jezeli jestes zainteresowany daj znać.crazywham@op.pl

użytkownik usunięty

Czesć mam na imie marcin mieszkam w gorzwoei i tez jestem fanem tego świetnego filmu raczej serialu ona na mnie zrobil takie wrazenie ze niewiem co mam napisac napisaleś że masz wszystkie odcinki na cd teraz jeste pytanie ile bys chcial za nie czy mozesz przegrac czy masz zapasowe kopie do wyslania podaje ci swojego e-maila;manek40@wp.pl i tez nr na kom:697168129

ocenił(a) serial na 10

Witam widzę że mój wiek się kłania ;)
No kto nie lubił tego serialu z dzieciństwa :) Ja ostatnio widziałem jak jeszcze był kanał RTL7 i sobie z niego przegrałem częsci ale nie mam wszystkich. Powinni już powtórzyć ten serial bo 5lat temu leciał...
Pozdrawiam chroń nas Hern ;)