Mam małe pytanko - zapewne wielu z was ma rewelacyjna muzyke zespołu Clannad ale nie ma tam jednego fragmentu który mnie interesuje - chodzi o motyw pojawiajacy sie w wiejskich zabawach (pierwszy raz maozna go usłyszec w odcinku "Lord Of The Trees") czy ktos wie jak sie ten utwór nazywa i gdzie mozna go zdobyc - z góry dziekuje za informacje
Zapewne ten utwór jest na płycie ,,Legend".Bardzo dobry utwór.
Szkoda tylko,że na płycie nie ma wszystkich kawałków z serialu.
własnie o to chodzi że nie ma bo mam cała płytke i nie ma tam dlatego pytam ;)
Pewnie w Wielkiej Brytanii wyszła jakaś specjalna płyta ze wszystkimi utworami z serialu,a jest ich naprawdę sporo(ponad 20)
proponuje odwiedzic strone internetowa RoS .ru (znajdziesz na wyszukiwarce) ten utwor jest dostepny do sciagniecia w formacie midi na stronie glownej.
Te nie wydane na płycie fragmenty stają się w oderwaniu od obrazu trochę banalne jak dla mnie, choć w filmie prezentują się świetnie. Po za tym nie pasowałyby do innych utworów z płyty Legend .
na płycie jest tylko muzyka z sezonu 1&2 - czyli tych z Praedem. W sezonie 3 (z Connerym) były nowe muzyczki wraz z tymi starymi (np nowy kawałek do walk stosowany na przemian ze starym itd.) z tego co mi wiadomo to te kawałki niestety w ogole nie zostały wydane :(