Robin z Sherwood

Robin of Sherwood
1984 - 1986
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19531
8,0 7 krytyków
Robin z Sherwood
powrót do forum serialu Robin z Sherwood

muzyka z serialu

ocenił(a) serial na 10

Mam małe pytanko - zapewne wielu z was ma rewelacyjna muzyke zespołu Clannad ale nie ma tam jednego fragmentu który mnie interesuje - chodzi o motyw pojawiajacy sie w wiejskich zabawach (pierwszy raz maozna go usłyszec w odcinku "Lord Of The Trees") czy ktos wie jak sie ten utwór nazywa i gdzie mozna go zdobyc - z góry dziekuje za informacje

ocenił(a) serial na 10
florian26

Zapewne ten utwór jest na płycie ,,Legend".Bardzo dobry utwór.
Szkoda tylko,że na płycie nie ma wszystkich kawałków z serialu.

ocenił(a) serial na 10
Mackal

własnie o to chodzi że nie ma bo mam cała płytke i nie ma tam dlatego pytam ;)

ocenił(a) serial na 10
florian26

Pewnie w Wielkiej Brytanii wyszła jakaś specjalna płyta ze wszystkimi utworami z serialu,a jest ich naprawdę sporo(ponad 20)

ocenił(a) serial na 10
florian26

proponuje odwiedzic strone internetowa RoS .ru (znajdziesz na wyszukiwarce) ten utwor jest dostepny do sciagniecia w formacie midi na stronie glownej.

ocenił(a) serial na 10
kamilosik

Mógłbyś podać dokładny adres,bo nie mogę tego znależć.

ocenił(a) serial na 10
Mackal

Te nie wydane na płycie fragmenty stają się w oderwaniu od obrazu trochę banalne jak dla mnie, choć w filmie prezentują się świetnie. Po za tym nie pasowałyby do innych utworów z płyty Legend .

użytkownik usunięty
florian26

na płycie jest tylko muzyka z sezonu 1&2 - czyli tych z Praedem. W sezonie 3 (z Connerym) były nowe muzyczki wraz z tymi starymi (np nowy kawałek do walk stosowany na przemian ze starym itd.) z tego co mi wiadomo to te kawałki niestety w ogole nie zostały wydane :(

ocenił(a) serial na 10

na 99% masz rację.Wielka szkoda,bo są świetne.

użytkownik usunięty
Mackal

Ale teraz już jest sposób, żeby je dorwać, jak kogoś to interesuje to pytać na tym forum:

http://www.robinofsherwood.fora.pl/