PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

Akcja e-mail...

ocenił(a) serial na 8

Dodaję informację w nowym temacie by była bardziej zauważalna. Ustaliliśmy, że w poniedziałek 30 listopada w godzinach 17.00-18.00 wysyłamy do stacji TV4 e-maile w sprawie dalszej emisji serialu 'Los Serrano'. Musimy połączyć siły, a na pewno nam się uda. Dlatego poproście rodzinę, przyjaciół, sąsiadów i kogo tylko chcecie o pomoc. I jeśli możecie roześlijcie tą wiadomość na inne fora.

Tu jest adres pod który należy wysyłać e-maile:

sekretariat@tv4.pl

P.S. Kolejne daty akcji zostaną ustalone w późniejszym terminie.

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Bardzo dobry pomysł:)mam nadzieję, że to pomoże:):)

UckerLove

HMM.. nie jestem pewna czy będę;/
Postaram się być:)

ocenił(a) serial na 10
arisa_

ok tylko pamiętajcie wspomnieć w e-mailu o wielu fanach którzy cierpią po stracie swojego ulubionego serialu.,.,.,.,

ocenił(a) serial na 10
RiDka

okej ja już wysłałam ;) Mam nadzieję,że nie dacie plamy i też to zrobicie, swoją drogą,skończyć w takim momencie ,kiedy powoli rozkwita miłość Tete i Guilee , wrr

ocenił(a) serial na 10
arla18

no zgadzam się z tobą. Też wysłałam.. no i to ten następny odcinek 66 będzie taki ciekawy, jak pokazywali co będzie w następnym odcinku to aż mi sie chciało ryczeć że tego nie zobacze:(

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Hej! Obejrzałam niewiele odcinków, bo dopiero w listopadzie zorientowałam
się jaki to WSPANIAŁY SERIAL!! Wysłałam z dwóch adresów dwie wiadomości,
napiszę jeszcze jedną z trzeciego adresu!! Namówiłam moją siostrę i zaraz
namówię mamę. To już 5 maili z jednego domu :D Oby zadziałało!! W następnym
odcinku (CHYBA) Guille powie Tete że ją KOCHA!!!!!!!!!!!!!!!! TV4 się nad
nami znęca ;(
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Demi_Sel

Super oby to podziałało bo ten się wciągnełam ten serial :D
ja wysłałam 4 maili :)

RiDka

Też wysłałam dwa ... Ja chce zobaczyć kolejny odcinek!!! Myśle że wy też. Wysyłajmy, wysyłajmy...

ocenił(a) serial na 8
RiDka

Widzę, że naprawdę się staracie oby tak dalej... w końcu mamy jeszcze trochę czasu do 18.00.
Oczywiście ja też wysłałam kilka e-mail ;)

RiDka

jak to sformułowałyście, bo nie wiem czy mam się rozpisywać a zostało tylko 9 min. Więc prosze o pomoc.

ocenił(a) serial na 10
japaw4

Nie no normalnie ostatnio było takie coś :

Witam! nazywam się............ . Apeluje do Państwa w sprawie serialu Rodzina Serrano. Chciałam\ łem prosić o wyemitowanie dalszych 4 temperad. Ten serial, ma może nie tak dużo fanów jak inne wyemitowane na waszej stacji seriale. Ale jednak ponad 1000 osób które oglądają RS są zachwyceni i apelują by nie kączyć naszego ulubionego serialu w połowie. Wielu młodych ludzi jest zainteresowane dalszą przyszłością bohaterów, i chce zobaczyć koniec. W tym wypadku prosimy nie zabierać nam Rodziny Serrano (przypominam skrzywdzicie wielu fanów), nie zostało już dużo odcinków, najwyżej 4-6 miesięcy. Prosimy nie zróbcie nam tego!!! Z poważaniem! .............(imię)

ocenił(a) serial na 10
japaw4

Witam! Zwracam się z prośbą o nie przerywanie emisji serialu RS. Jest to
bardzo ważne dla mnie i dla wielu fanów... (coś trzeba napisac żeby
zachecic ich do dalszej emisji

Z poważaniem...

Demi_Sel

ok dzięki,ale już coś wymyśliłam i mimo, że rzadko pisze takie rzeczy nawt nieźle mi poszło ;)

ocenił(a) serial na 10
japaw4

:))

Już 18. Mam nadzieje że wysłaliśmy wystarczająco dużo. Żeby ich przekonać. A ,,jutrzejszy" odcinek jest taki boski ;((

ocenił(a) serial na 8
Justys96

Justyś naprawdę się postarałaś ;) trzymaj tak dalej ;)))

Jutro też wysyłamy w tych samych godzinach. Nie damy im spokoju póki się nie zgodzą;)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

ja też wysłałam:):)jejku ale akurat musieli skończyć emitować RS jak taki fajny odcinek będzie:(:(:(Guille i Tete:):):):):)

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

I jak są jakieś wieści?? Komuś może odpowiedzieli? Ja za chwilę sprawdzę
wszystkie poczty. Mam nadzieję, że coś z tego wyszło ;) Trzymamy kciuki!!

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

NOm... FAjnie że Guille (Victor Elias) i Tete ( Natalia Sanchez) w życiu prywatnym też są parą. ;))

ocenił(a) serial na 10
Justys96

no:)jak oglądam takie filmiki z nimi na YouTubie, to te sceny wyglądają tak naturalnie i w ogóle:):)a 66 odcinek będzie taki fajny..bo zacznie się to wszystko rozkręcać:):)<333

RiDka

Jak myślicie będą na wiosnę dalsze odcinki RS???

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

Ja mam nadzieję, ze będą:)i wierzę, ze te petycję co pisaliśmy pomogą:):)tak samo było ze Zbuntowanymi ze zmianą godziny..pisaliśmy, pisaliśmy i Rebelde leciało o 18:):)RS<333333333

karolinasaukens

Ja też mam nadzieje, ale wolałabym aby leciały teraz, mam też nadzieje ze te petycje pomogą odzyska RS

RiDka

Mam do was wszystkich jeszcze taką jedną wielką prośbę.Wysyłacie e-maile do TV4 jeżeli coś wam odpiszą proszę napiszcie to,tutaj każda wiadomość jest ważna, sprawdzajcie e-maile w każdy dzień nie poddamy się RS wróci do Tv4.

RiDka

Ja też słyszałam że 66 odcinek będzie bardzo fajny. Podobno Guille wyzna Tete miłość ,taki fajny odcinek a oni go nie pościli. Oni nie są ludźmi tylko potworami, niech pomyślą o fanach. To jest trochę dziwne ale tęsknie za tym serialem i nie mogę się pogodzić ze już go nie ma albo nawet już nigdy nie będzie;(;( ;( Chce żeby była już wiosna a wy???

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

Ej mnie to w sumie na rękę,że teraz ich nie ma,bo właśnie pracę zaczęłam i nie mogłabym ich oglądać po 15,ani rano. Ale,generalnie myślę,że dadzą na wiosnę,muszą pewnie przetłumaczyć odcinki i puszcza je jako 'nowość wiosenna',słyszałam że inne stacje właśnie tak robiły,więc nie wpadajmy w panikę tylko wysyłajmy maile ;)

arla18

Masz racje, mam nadziej ze tak zrobią i puszczą na wiosnę, ale to za długo:(:(, wysyłajmy tyle e-mail ile się da;;/;/

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens

Tu jeszcze jest fajny link tylko cały trzeba pooglądać(tam też jest Guille & Tete)

http://www.youtube.com/watch?v=RBafShIxuvY&feature=related

ocenił(a) serial na 10
Justys96

http://www.youtube.com/watch?v=PrPzG5rv-18&feature=related

w jednym z momentów Diego całuje jakąś kobiete to będzie nowa Lusia czy ktoś inny?musicie się wpatrzeć bo to jest w tle Tete i Guille