1.Kogo wy najbardziej lubicie z serialu ,,Rodzina Serrano".? Wystepuje tam wielu aktorów. Ale za kim wy najbardziej przepadacie? Podajcie jeszcze powód dlaczego.
2. Czy wie ktoś moze na jakim sezonie stanąła Rodzina Serrano? Prosze o odp.
1. Moim ulubionym bohaterem z serialu jest Guille, a dlaczego za jego nietuzinkowe pomysły i po prostu zachowanie, które zawsze mnie rozśmiesza.
Bardzo lubię też Santiego za te jego wszystkie podejrzenia, z których wychodzą później niezłe historie. I ogólnie lubię wszystkich, bo każdy wnosi coś pozytywnego do serialu ;D
2.Nie wiem dokładnie czy chodzi Ci o to na której temporadzie zakończyli emisję w Polsce jeśli tak to na 4 a dokładniej na 65 odc.
Jeśli chodziło Ci ot,na którym zakończyli nagrywać Los Serrano to 8 temporada jest ostatnią
Pozdrawiam ;)
Czy chodzi o to że na koniec 4 sezonu czy na koniec 3?
Bo jeżeli na 65 odcinku to każda temporada ma ok. 25 od. więc licząc że tak to wychodzi że na końcu 3.
Ja też bardzo lubie Guille. ;))
Nie emisja zakończyła się pod koniec 4 sezonu
Tu masz rozkład pierwszych 4 sezonów nie każda temporada ma ok.25 odcinków
http://www.filmweb.pl/f241008/Rodzina+Serrano,2003/odcinki#seria1
Skoro tak to dlaczego na Youtube są odcink ponumerowane 3 sezon 26 odcinek ślub Santiego i pierwszy pocałunek Guille & Tete
Dla mnie dobry był każdy z nich i śmieszny ,każdy coś tam daje.
Najbardziej podobał mi się Santi i to jak zawsze podjudza Diega i klepie go ciągle ręką!
Chciałam dać informacje dla tych którzy chcą pooglądać Rodzine Serrano ( w wersji oryginalnej czyli hiszpańskiej ). Jest wiele odcinków cała temporada 8. Częsć 7. itd. Więc na stronie www.veoh.com
w okienku wpisać np. Los Serrano 7x13
i wysokczy wam ten odcinek. lecz tylko jego częsć ( 4 minuty.) i trzeba pobrać za darmo ( pobieranie trwa ok. minute) taki plik. Po pobraniu go juz mozna oglądać cały odcinek.
Moją ulubioną bohaterką jest Eva. Jest szalenie mądra, piękna, inteligentna, błyskotliwie się wypowiada... Chciałbym miec taką dziewczynę ;-)
Mój ulubiony bohater to Raul, jest świetny...no i Marcos, obaj są przystojni i zabawni
strasznie się wkurzyłam jak przestali puszczać ten serial na TV4, czekam na kontynuacje bo nie wiem co jest dalej ;(
Ojj. :/ Mnie też denerwuje że nie puszczają.. I marne są szanse że puszczą. Zaczyna się maj, a ani głosu o Rodzinie Serrano ...
moim ulubionym bohaterem jest bez wątpienia Guiile.
następnie Diego.
później Fiti i Santiago też jest fajny.
bardzo lubię też Fernando - szkolnego psychologa.
jeśli mam wybierac pomiędzy Tete, a Evą wybieram Tete, choć Eva jest od niej ładniejsza.
1. Najbardziej lubię Tete ; ) jest ona bardzo mądra, ładna i w ogóle jest cudowna. ; d
na drugim miejscu stawiam Guille, na trzecim evę a na czwartym Marcosa. ;p
ja najbardziej lubię gullie ponieważ zawsze wpada na jakieś szalone pomysły które niezawsze wypalają a tak wogóle to jest też przystojny;)*
Guille i Tete bo są świetni
no i jeszcze Fiti i Santiago za to, że zawsze pakują się w jakieś kłopoty..
lubię też Raula i Africę ;p bo są fajni, :D
Najbardziej lubię Guille i Tete oni są świetni ;D
potem Santiago te jego miny <hahaha>;p
I zespół SJK ;D
1.Ogólnie wszyscy bohaterowie tego seriali byli spoko.
Ale tak najbardziej to można wyróżnić Marcos ,Eva,Diego
dlaczego?
Marcos:
uwielbiam jego piosenki i tylko dzięki temu serialowi miałem okazję je usłyszeć,
La Vida Al Reves, Voy A Pensar En Ti , 1+1=7
Eva:
Najładniejsza aktorka tego serialu wg mnie ,
co tu dużo mówić jest cudowna
Diego:
niektóre momenty serialu z nim w roli głównej były kozackie:)
Ja najbardziej lubię Tete.Jest śliczna,chciałabym być taka jak ona,A z chłopaków najbardziej lubię Raula, i chuckiego
ja najbardziej lubię Rauka i Fiti głównie dlatego zę do kobiet i do podrywania mam takie samo podejście jak Raul,a Fitiwgo najbardziej lubię za akcję kiedy Fiti próbował zepsuć spotkanie Candeli z tym poetą w domu diega.Zwłaszcza to w kiedy Candela poszła do ubikacji za potrzebą a tu w trakcie czynnosci wbija Fiti