PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75350
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

Skrót

ocenił(a) serial na 10

Już dosyć dawno nie oglądałem Sopranos, miałem ich na dysku przenośnym, ale się
zepsuł i efekt taki, że minął ponad rok i chciałem dokończyć serię - zakończyłem ją na
sezonie 3, na 100 % oglądałem do odcinka 7. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć troszkę
bardziej szczegółowo właśnie co się od początku 3 sezonu do 7 odcinka działo i w bardzo
dużym skrócie sezon 1 i 2? Tzn. głównie zakończenia ;) Większość kojarzę, dlatego nie
chce mi się oglądać od początku.

użytkownik usunięty
Araiser

W 1 sezonie wiadomo, ginie główny szef rodziny mafijnej DiMeo i jego miejsce zajmuję Junior (choć tak naprawdę za sznurki pociąga Tony), pod koniec sezonu Pussy wyjeżdża gdzieś (nie pamiętam gdzie), a to za sprawą tego, że staję się świadkiem koronnym.

W 2 sezonie akcja toczy się głównie wokół Bonpensiera, w trakcie pobytu we włoszech Tonego, Pauliego i Christophera zabierają ze sobą Furia, który od tej pory zaczyna dla nich pracować, można powiedzieć, że to właśnie on zajął w późniejszym czasie miejsce kapusia. Pod koniec sezonu ginie Salvatore na łodzi.

W 3 sezonie wiadomo, Tony jest nadal wściekły na swą matkę, która ówcześnie w 2 sezonie wraz z Juniorem planowała zamach na niego. Parę odcinków później ginie i dalej nie pamiętam co było, ha :P

ocenił(a) serial na 10

hę ? Furio kapusiem ? o ile pamiętam był wiernym żołnierzem z NJ do momentu iskrzenia z Carmelą. Poza powrotem do Włoch nie pamiętam żadnej niesubordynacji z jego strony a już tym bardziej Kapusiostwa...

ocenił(a) serial na 10
Pawwwwwel

wyraznie napisal, ze furio zajmuje miejsce kapusia , czyli Sala ekh....