http://www.youtube.com/watch?v=r4kgxbTqz_Y&feature=related
Niesamowite.Kiedy pojawiły sie napisy odetchnąłem z ulgą.Tony to mega skur.......ale mimo wszystko mu kibicowałem. Myślałem,że przeżył a tu boom.Zastrzelili go.Wystarczy pomyśleć.
to są tylko domysły... specjalnie tak to nakrecono zebys nie wiedzial jak sie skonczylo...
A moze zginela córka tylko ? polozono spory nacisk na to zeby pokazac jej przyjazd ? moze idac do stolika ona dostaje zamiast Tonego ? a moze zginie cala rodzina oprocz jego ?
A moze nikt nie zginal...
Obejrzyj filmik. Wszystko jest oczywiste. Rodziny się nie tyka. Mógł zginąć tylko Tony. A reszta jest wyjaśniona.
Równie dobrze nie tyka sie ludzi z którymi dopiero co zawarło się rozejm, jakby to wyglądało.
Jak ktos oglądał Sopranos to wie,że jedyną zasadą Mafii jest ta,że sie nie tyka rodzin.Nigzie nie jest powiedziane,że zabójstwem Tonego stoi Nowy Jork.Bardziej na samotnego strzelac to wygladało.
a bierzesz pod uwage mozliwosc ze przypadkowo dostaje np. corka ? bo wlasnie to mam na mysli...
a ja obstaje, ze to ze corka weszla ostatnia i nie pokazali jak siada cos jednak znaczylo...
Oczywiście zakończenie jest takie,że mozna by dyskutować bardzo długo. Ja miałem wrażenie od początku sceny,że ktoś zginie i myslałem,że będzie to AJ. Takie miał problemy i z nich wyszedł i tu nagle go zabijają. Jednak Najoczywistszym celem był Tony i to on zginął.
"Jednak Najoczywistszym celem był Tony i to on zginął."
wiec teraz pokaz mi ten fragment filmu w ktorym to on dostaje kulke...
David Chase, twórca serialu nie mógł zabić potwora, którego stworzył ponieważ pokochali go ludzie na całym świecie. Stworzył ,więc takie zakończenie, o którym ludzie będą rozmawiać.Nie widać jak Tony ginie ale scena w restauracji jest oczywista.
ale tylko w twojej wyobraźni. A może ten koleś się patrzył na Tonego bo go poznał z telewizji a potem poszedł się odlać?
zebys sie nie zdziwil jak dokrecą jeszcze jeden sezon albo jakis film jako zakonczenie... tez bedziesz obstawal przy swojej wersji ?