PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35405}

Rodzina Soprano

The Sopranos
1999 - 2007
8,5 75 tys. ocen
8,5 10 1 75363
9,6 27 krytyków
Rodzina Soprano
powrót do forum serialu Rodzina Soprano

jakość

ocenił(a) serial na 9

wiecie może gdzie znajde sopranos z bardzo dobrą jakością? bo obejrzałem już 6 odcinków i były w przeciętnej jakości bo bardzo dobrej jakości to nie znalazłem więc jak ktoś wie to niech da linka tylko żeby jakość była perfekcyjna albo bardzo dobra

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Już Ci mówię przyjacielu najlepiej w super jakości jest ściągnąć z ................................................................................ ................................................................................ .................................................... półki w sklepie ty matole.

ocenił(a) serial na 10
ebdul18

Jezu co za debil...

sprawdź w filestube.com tylko tam znajduję odcinki Soprano

Drozdu

Jeśli podoba Ci się bardzo ten serial i chcesz go obejrzeć należycie, czyli w najlepszej jakości to polecam go kupić. Tylko nie jest to złośliwość z mojej strony, bo sam jestem "piratem", ale akurat w tym wypadku naprawdę można i warto wydać pieniądze na ten najlepszy serial świata, na Allegro wszystkie sezony jak dobrze poszukasz nawet za około 200zł wyciągniesz i to takie, że ktoś tylko raz oglądał. Zanim zaczniesz pisać o minusach takiej opcji to powiem tylko, że później możesz odsprzedać komuś ten serial. Co do bardzo dobrej jakości niestety z Rodziną Soprano w wersji pirackiej jest dość cienko, to znaczy da się normalnie obejrzeć, ale widać, że mogłoby być lepiej. Ja przynajmniej miałem taką wersje, ale solidnie szukałem i naprawdę ciężko coś znaleźć. Poza tym szlag mnie po prostu trafiał jak oglądałem wersje w której wszystkie "fucki" i inne "madafucki" były ocenzurowane jak również nagość itp. Sory, ale to serial o Mafii do cholery i od 18 lat, więc niech mi tu nie wyjeżdżają z takim czymś. Jakaś postać mówiła fuck i był głos wyłączony na chwilę, wyobrażasz to sobie? Naprawdę warto kupić, obejrzeć i jeśli nie będziesz chciał zatrzymać tego dalej - sprzedać. Ja już zatrzymałem. Z doświadczenia wiem, że raczej też nie będziesz chciał odsprzedać :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Drozdu

Sam jesteś debilem. Chcesz obejrzeć to kupujesz proste. Przez takich chójków jak ty takie seriale pojawiają się tak rzadko. Aha i był bym zapomniał debil to twój stary patafianie.

ocenił(a) serial na 8
mucka77777

ja zassalem wszystkie sezony z lektorem z exite ;] dvdrip ;] nigdy nie płać za filmy bo to woła o pomste do nieba wystarczy ze płacimy za internet ;]

damian252

Żal mi takich jak Ty damian252. Rozumiem, że można korzystać z piratów, bo sam często to robię, ale zdaję sobie przynajmniej sprawę z tego, że nie powinienem tak robić, i co lepsze swoje seriale czy filmy oczywiście kupuję, ale, żeby już wygłaszać zdania: "nie płaćmy za filmy bo to woła o pomstę do nieba", to już szczyt chamstwa naprawdę. Brak słów.

ocenił(a) serial na 7
Dances_with_Life

Zgadzam się. Trudno nie być hipokrytą, ale przynajmniej dobrze mieć o tym świadomość.

ocenił(a) serial na 8
wujekbandzior

tak no to nieźle macie świadomość a swoje robicie ;]
a na innych beczycie ;] to jest dopiero .............................