wiecie może gdzie znajde sopranos z bardzo dobrą jakością? bo obejrzałem już 6 odcinków i były w przeciętnej jakości bo bardzo dobrej jakości to nie znalazłem więc jak ktoś wie to niech da linka tylko żeby jakość była perfekcyjna albo bardzo dobra
Już Ci mówię przyjacielu najlepiej w super jakości jest ściągnąć z ................................................................................ ................................................................................ .................................................... półki w sklepie ty matole.
Jezu co za debil...
sprawdź w filestube.com tylko tam znajduję odcinki Soprano
Jeśli podoba Ci się bardzo ten serial i chcesz go obejrzeć należycie, czyli w najlepszej jakości to polecam go kupić. Tylko nie jest to złośliwość z mojej strony, bo sam jestem "piratem", ale akurat w tym wypadku naprawdę można i warto wydać pieniądze na ten najlepszy serial świata, na Allegro wszystkie sezony jak dobrze poszukasz nawet za około 200zł wyciągniesz i to takie, że ktoś tylko raz oglądał. Zanim zaczniesz pisać o minusach takiej opcji to powiem tylko, że później możesz odsprzedać komuś ten serial. Co do bardzo dobrej jakości niestety z Rodziną Soprano w wersji pirackiej jest dość cienko, to znaczy da się normalnie obejrzeć, ale widać, że mogłoby być lepiej. Ja przynajmniej miałem taką wersje, ale solidnie szukałem i naprawdę ciężko coś znaleźć. Poza tym szlag mnie po prostu trafiał jak oglądałem wersje w której wszystkie "fucki" i inne "madafucki" były ocenzurowane jak również nagość itp. Sory, ale to serial o Mafii do cholery i od 18 lat, więc niech mi tu nie wyjeżdżają z takim czymś. Jakaś postać mówiła fuck i był głos wyłączony na chwilę, wyobrażasz to sobie? Naprawdę warto kupić, obejrzeć i jeśli nie będziesz chciał zatrzymać tego dalej - sprzedać. Ja już zatrzymałem. Z doświadczenia wiem, że raczej też nie będziesz chciał odsprzedać :) Pozdrawiam
Sam jesteś debilem. Chcesz obejrzeć to kupujesz proste. Przez takich chójków jak ty takie seriale pojawiają się tak rzadko. Aha i był bym zapomniał debil to twój stary patafianie.
ja zassalem wszystkie sezony z lektorem z exite ;] dvdrip ;] nigdy nie płać za filmy bo to woła o pomste do nieba wystarczy ze płacimy za internet ;]
Żal mi takich jak Ty damian252. Rozumiem, że można korzystać z piratów, bo sam często to robię, ale zdaję sobie przynajmniej sprawę z tego, że nie powinienem tak robić, i co lepsze swoje seriale czy filmy oczywiście kupuję, ale, żeby już wygłaszać zdania: "nie płaćmy za filmy bo to woła o pomstę do nieba", to już szczyt chamstwa naprawdę. Brak słów.
Zgadzam się. Trudno nie być hipokrytą, ale przynajmniej dobrze mieć o tym świadomość.