PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47946
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

świetny

użytkownik usunięty

Po prostu świetny. Nic dodać, nic ująć. Zwłaszcza że obecny posterunkowy podkładał kiedyś głos Donaldowi.

użytkownik usunięty

jedyny serial jaki czasami oglądam, bo tak ogulnie to nie lubię filmów. po prostu to jest film a nie prawdziwe życie

użytkownik usunięty

jedyny serial jaki czasami oglądam, bo tak ogulnie to nie lubię filmów. po prostu to jest film a nie prawdziwe życie

Ja tez ogladam ale nie dlatego ze lubie tylko dlatego ze uwielbiam wprawiac sie w zlosc. Jak na to patrze to szału dostaje. Jedyni normalni w tym filmie to Fronczewski i Jędrula bo reszta to sie nadaje do rozstrzelania. Kosa w leb i tyle. Fifi co ciagle chce kasy. Żydzi od wszystkich i interesy robi taki mocny niby jest a po pysku by dostal to by mu sie odechcialo. Jak spotkam tego Żymełke czy jak mu tam to mu dam po ryju. Te dwie dziewczyny jedna murzynka i druga azjatka. One w ogóle nie umieja grac. To jest horror jak sie na nie patrzy! Romek tez gra jak jakis zniewiescialy. Ich matka to mnie wkurza ostro za caloksztalt. Posterunkowy to debil kompletny ale tu sie zgadzam z wersją scenarzystów. Alutka to szmata. Nienawidze jej! Ostatnio widzialem jak porobowala napisac sztuke i musiala udawac zwykla kobiete. Ja wiem ze tak mialo byc ze miala w ogóle sie nie zachowywac jak normalna kobieta ale ona zagrala tak ze myslalem ze telewizor rozwale. DO tego ta ich gosposia tez kompletna debilka. Ten serial to shit.

mungow

Jeszce mnie denerwują jak grają w kafejce w strategie a filip mowi dziadkowi ze strzalkami sie chodzi. Kude no. Ja jak by mi kazali powiedziec cos takiego to bym odmowil i powiedzial to co uwazam za stosowne czyli prawdziwą klawiszologie. Sory ale jak ktos cos przeinacza w związku z grami to mnie strasznie denerwuje.

ocenił(a) serial na 10
mungow

A mi sie ten serial podoba!
Fifiego lubie i ogólnie te wszystkie dzieciaki

gorzej z Alutką, Jędrulą czy Jadzia....ich troszke nie trawie

Ale serial ogólnie bardzo pozytywny!! :D