PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47945
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Beznadziejny!

ocenił(a) serial na 1

Podziwiam ludzi, którzy mogą to oglądać. Według mnie scenariusz jest żałosny, gdy słyszę testy mam ochotę wyrzucić tv przez okno . . . poważnie. Irytują mnie chyba wszystkie postacie, które tam grają zaczynając od policjanta i Alutki . Nie mam pojęcia jak można wymyślić coś tak idiotycznego. I wcale nie jest śmieszny !!
Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
Czeko

sam jesteś beznadziejny i idiotyczny. to nie jest serial dla zwykłych kretynków, których śmieszy upadek na skórce od banana, a z tego co piszesz, wynika, ze ty się do nich zaliczasz. ten film trzeba ROZUMIEĆ, więc przykro mi, ale skoro go nie rozumiesz i nie rozumiesz jego humoru, to chyba z tobą jest coś nie tak, a nie z filmem. weź człowieku sobie włącz "swiat wg. budnych czy jak to sie tam pisze", alebo innego szmatłamca typu moda na sukces, to będzie ci wesoło...
matko, żałosci są ludzie...

ocenił(a) serial na 1
plutonka1

To,że mi się serial nie podoba od razu ma znaczyć, że jestem 'beznadziejna i idiotyczna'? Skąd wiesz czy mnie śmieszy upadek na skórce od banana? I co jest do rozumienia w tak banalnym serialu? Następnym razem postaram się obejrzeć może znajdę w nim jakiś ukryty sens, który reżyser chce przekazać , ale coś w to wątpię . . . Wydaje mi się,że to Ty jesteś żałosna, uważasz chyba,że wszyscy się będą zachwycać tym co oglądasz, ale przykro mi każdy ma swoje zdanie,a Ty nie musisz nikogo obrażać, bo to dziecinne, włącz sobie lepiej Smerfy ... Ja nie będę nigdy oglądać takiego 'szmatłamca' ( cokolwiek to znaczy) jak "Rodzina zastępcza' i nie śmieszy mnie 'Moda na sukces', ale nie będę Cię krytykować jeśli zaczniesz oglądać, serial jak najbardziej na Twoim poziomie.
Pozdrawiam .

ocenił(a) serial na 7
Czeko

zgadzam sie z Czeko.
Obrazanie kogos, a obrazanie filmu to dwie rozne rzeczy. jak komus sie serial nie podoba to prosze bardzo.
Ja go lubie i tyle :) Chociaz kiedys wcale za nim az tak nie przepadalam i draznil mnie bardzo.
Kazdy ma swoje poczucie humoru, swoj gust. nie traktruj siebie, Plutonka, jako wyroczni mód.
Choc fakt, politykowanie wyraznie psuje mi ogldanie serialu ;/

Czeko

irytuje mnie tego typu tandeta ;P żal słow na takowe serialiki ;P

ocenił(a) serial na 1
Czeko

POPEIRAM! ŻENADA! beznadzieja, głupi, nudny, WCALE nie śmieszny

brewka10

Kiedy go oglądam to widze rodzinki siedzące przed telewizorem które podniecające się każdym tekstem w tym serialu.

jasnogorski

Po co tutaj wchodzicie,czytacie o tym serialu,jak Wam się to nie podoba,jeżeli uważacie ,że Kiepscy w których caly czas ktoś beka,przeklina i.t.p to wiecie sami jestescie beznadziejni;/