PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47902
6,3 13 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Witajcie,w obsadzie jest "kuba " maz Majki a ja nie ogladam od początku rodziny zastępczej tylko zaczełam teraz od powtórkowych odcinków.Czy Majka zzerwie z tym chłopakiem z którym była w "Rodzinie zastępczej"?
Eh,ja nie chce nowych osób,ja chce nadal ZOśke i Romka !!.A pozatym Jędrula i alutka mogli by wziać jakies ziecko ;P

ocenił(a) serial na 10
marie7

romek i zosia jeszcze powrócą, więc bez obaw ;)

marie7

Chodzi Ci o Darka? niestety zniknie z obsady bez żadnych wyjaśnień, prawdopodobnie zerwali ze sobą ale to chyba nie było pokazane w serialu o ile pamiętam - jak wiesz aktor, który grał Darka zginął w 2001r.:(

marie7

Majka nagle zerwie z Darkiem i ta sprawa nie będzie wyjaśniona, wydaje mi się, ze gdyby nie śmierć śp. Marcina to on teraz byłby jej mężem. Później będzie się spotykała jeszcze z paroma facetami, a po zerwaniu z nauczycielem od polskiego (chyba Elizy i Zosi) będzie miała depresję i wyjedzie w góry, skąd powróci już jako żona Kuby.

ocenił(a) serial na 7
Taka_jedna_3

Ten nauczyciel od polskiego to Krzysztof - nauczyciel Filipa. Zagrał go Borys Szyc.

Konieczko

Szkoda że ten co grał Darka tak tragicznie zmarł, bo grał z nich wszystkich najlepiej.
Szyc nie pasował do tego serialu, a ten jej mąż Kuba wygląda jak pól dupy za krzaka niech wezmie swego dziadka i spieprzają na Haiti pić jarzębiaczek, jeszcze mogą wziąść że sobą Jadzie i Alutkę.

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Strasznie ambitny komentarz powyżej, ale prócz rozładowania emocji jego autora nic więcej chyba nie wnosi :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem