PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47946
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Jak Majka wyjeżdżała gdzieś to nie mógł spać po nocach, jak była w Szwecji to chciał jechać od razu, tylko o niej mówił z
szacunkiem a pozostałe dzieci traktował jak jakiś kapral (dobrze ciocia Ula powiedziała), ciągle pokrzykiwał na nie,
wydawał rozkazy i karał. No i wiecznie marudził jak to ciężko pracuje by wyżywić dzieci jakby to z łaski robił.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

znowu ty myślałem że ci już przeszło? skoro masz taką opinię to obejrzyj sobie wcześniejsze odcinki, jak wtedy traktował majkę.

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

No właśnie zawsze lepiej niż inne dzieci. A co Ty takim adwokatem tego serialu jesteś? Obciach kiedy dorosły facet jest fanem tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

obciach to robić z siebie debila i adwokata diabła tak jak ty. i daj sobie w końcu spokój bo z uporem próbujesz oczerniać serial. masz jakiś uraz psychiczny czy co??

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Każdy normalny dorosły powie, że ten serial jest denny.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

jakoś na tym forum poza tobą każdy sądzi że serial jest ok. to kto tu jest normalny a kto nie?? daj sobie już spokój

szurszacz

Mnie sie wydaje ze ty i on to ta sama osoba. Nikt przez caly czas nie odpowiadalby na posty trolla ;-).

ocenił(a) serial na 10
Clareenta

a może po prostu nie podoba mi się że obraża siię mój ulubiony serial bez powodu??

szurszacz

No ale ciągle odpowiadać??? Przez tak długi czas??? Może czas go olać? Fakt, że ja też nie lubię trolli i czasami odpowiadałam, ale nie przez taki okres czasu... Ten facet ma naj....e we łbie i tyle :P.

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

To złóż wniosek do Brukseli albo do Trybunału w Hadze, może zabronią mi go krytykować ;D

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Nie wiem czy zauważyłeś Panie Krytykancki ale twoje posty zostają zablokowane.

ocenił(a) serial na 10
fajniema2345

po prostu moderatorzy nie wiedzą że mają doczynienia z jednostką wybitną , która żyje w innym świecie , i myśli że każda głupota którą wymyśli jest prawdą

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Rodzina Zastępcza jest jeszcze głupsza niż Benny Hill, Ty i fajniema razem wzięci.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

no a najmądrzejsze na świecie są Pierwsza miłość i ty

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Nie oglądam tylko PM, oglądam wiele filmów, seriali, czytam wiele książek, więc "pociskiem" się nie przejmuję. Za to Ty nie wyglądasz na gościa co ogląda filmy lub czyta książki tylko ogranicza się do Władców Much, Rodziny Zastępczej i Kevina.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

no twoje chore wymysły na temat serialu pokazują że faktycznie dużo czytasz i oglądasz

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

A czy moje wymysły na temat tej szmiry mają cokolwiek wspólnego z innymi filmami i książkami, które znam? Jak tak to co?

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Nie lubię tego serialu, ma prawo do skrytykowania go i otwartego napisanie co mi się w nim nie podoba i tyle. Czy ja wypominam Ci, iż Ty skrytykowałeś "Przyjaciół" czy "Świat według Bundych" nazywając ich "amerykańskimi komediami dla debili"? Mniej hipokryzji, a więcej konsekwencji.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

to co powiesz o Pierwszej miłości??? serial na poziomie dla prawdziwych koneserów, jakim ty jesteś

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Każdy Twój post wywołuje u mnie uśmiech zażenowania na twarz - po co drążysz temat Pierwszej Miłości? Ja Tobie pierwszy wyżej zadałem pytanie, na które Ty odpowiedziałeś, wyminąłeś się i zadałeś.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

a po co ty drążysz temat rodziny zastępczej???

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

jeden wpis o bandych i przyjaciołach i ty to nazywasz krytyką?ty wymyślasz w swojej chorej głowie jakieś pierdoły o rodzinie zastępczej i jest ok???no najlepiej jes się nazwać krytykanckim i obrażać wszystkich wkoło i jest ok?? a jak ktoś napisze coś o tym debilnym tasiemcu którego pan krytykancki ogląda to już jest źle?? oglądaj swoje seriale i filmy, pisz o nich i będzie ok. po co tu wchodzisz???przecież skoro rodzina to takie dno jak piszesz , to nie powinno cię ono obchodzić, a jednak jesteś tu codziennie. i nie pisz że jesteś od krytykowania itd.. bo to się robi nudne

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

1.O "Bundych" a nie "bandych".
2.Nie wymyślam niczego w głowie (nie w chorej bo jest z nią wszystko w porządku) - sceny, które opisywałem miały miejsce w rzeczywistości, nawet wysłałem linka do odcinków na ipli i sekundy, które miały miejsce we wskazanych przeze mnie momentach, ale wolałeś nie dowiedzieć się prawdy o swoim ulubionym serialu i nie obejrzeć tych momentów.
3.Nikt nie powiedział, że oglądam regularnie ten serial i że jestem jego fanem, to są tylko Twoje domysły. Nie napadam na nikogo jak ktoś go skrytykuje, a jak ktoś skrytykuje RZ to Ty od razu skaczesz z gębą i bronisz serialu.
4.Kolejny raz mówię, filmy które mi się podobają mam prawo pochwalić, a te które mi się nie podobają mam prawo skrytykować - co w tym dziwnego? Wielu ludzi krytykuje coś co im się nie podoba.

ocenił(a) serial na 6
fajniema2345

Toż to śmieszne, hahaha. Proszę bardzo. Pewnie cały dzień siedzicie przed kompami i je zgłszacie, hahaha hhaha hahaha!

Krytykancki

Jeśli posty są szczególnie obraźliwe to trzeba je zgłaszać. Natomiast nie powinno się przejmować postami trollów, dzieciaków, bo im częściej zgłaszamy to oni się wzmacniają. Ps Krytykancki- co żeś tak mało oceniał? Krytyka serialu jest lepsza? Hahahaha. Pozdro :).