Te dzieciaki są tak słodziutkie, że cukier przez nie podrożał:P. Dialogi jakieś takie sztuczne. Jedynie aktorstwo Gabrieli Kownackiej, Piotra Fronczewskiego i Tomasza Dedka stoi na wysokim poziomie. A Pani Maryla Rodowicz, przy całym szacunku dla Jej kariery estradowej, aktorką jest niestety marną.
Albo bredzisz albo inny serial ogladaleś i pomylily ci się fora. Akurat dzieciaki gadają jak dzieciaki gadaja w realu. Nawet się wyzywaja od małp, głupków, kombinuja, biją się, oszukują rodziców, wyłudzaja od nich kase i kłócą się jak wszystkie dzieciaki w ich wieku. Dialogi sztuczne masz w Klanie, a aktorstwo w tym serialu jest bardzo dobre. Policjant, Alutka, Jadzia zostali również fantastycznie zagrani nie tylko Kownacka czy Dedek. Serial jest fantastyczny, a ty nie umiesz widocznie rozronic lipy od dobrej produkcji, skoro nazywasz ten serial gniotem
Popieram. Jaki gniot dla jakich nastoletnich panienek ?
Serial ma swój urok, styl i chyba co najważniejsze nie jest zrobiony na żadnej durnej licencji jak wiele innych.
Szkoda że nie dane mi było obejrzeć pierwszych odcinków.
Akurat będziesz miał okazję.
Zresztą nie rozumiem postepowania Polsatu w piątek 21 października na Polsacie o godzinie 9:00 jest odc. 329 (ostatni).
Pytanie co będzie w poniedziałek?
Oczywiście odc. 1. Serial emitowany był codziennie z wyjątkiem soboty i niedzieli więc teoretycznie można było zapomnieć problem z tym od paru lat kończy się i puszczają od nowa na obu Polsatach. Oczywiście niema obowiązku oglądania lubię nawet serial ale w ten sposób można go znienawidzić.
Coś zagmatwanie napisałeś. Po kilkukrotnym przeczytaniu skapowałem.
Może gdybyś oddzielił zdania i nie mieszał dwóch spraw w jednym załapał bym szybciej. To taki mój prztyczek ale na luzie to odbierzesz mam nadzieję.
Dzięki za informację, skorzystam z dobrodziejstwa dzisiejszej techniki i nagram kilka pierwszych odcinków na nagrywarce. Nie jest powiedziane że mi je nagra, ale to osobna historia :)