PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47928
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Te dzieciaki są tak słodziutkie, że cukier przez nie podrożał:P. Dialogi jakieś takie sztuczne. Jedynie aktorstwo Gabrieli Kownackiej, Piotra Fronczewskiego i Tomasza Dedka stoi na wysokim poziomie. A Pani Maryla Rodowicz, przy całym szacunku dla Jej kariery estradowej, aktorką jest niestety marną.

bardzo_niedobry_ludz

Albo bredzisz albo inny serial ogladaleś i pomylily ci się fora. Akurat dzieciaki gadają jak dzieciaki gadaja w realu. Nawet się wyzywaja od małp, głupków, kombinuja, biją się, oszukują rodziców, wyłudzaja od nich kase i kłócą się jak wszystkie dzieciaki w ich wieku. Dialogi sztuczne masz w Klanie, a aktorstwo w tym serialu jest bardzo dobre. Policjant, Alutka, Jadzia zostali również fantastycznie zagrani nie tylko Kownacka czy Dedek. Serial jest fantastyczny, a ty nie umiesz widocznie rozronic lipy od dobrej produkcji, skoro nazywasz ten serial gniotem

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Popieram. Jaki gniot dla jakich nastoletnich panienek ?
Serial ma swój urok, styl i chyba co najważniejsze nie jest zrobiony na żadnej durnej licencji jak wiele innych.

Szkoda że nie dane mi było obejrzeć pierwszych odcinków.

Olaf_Ragnarson

Akurat będziesz miał okazję.
Zresztą nie rozumiem postepowania Polsatu w piątek 21 października na Polsacie o godzinie 9:00 jest odc. 329 (ostatni).
Pytanie co będzie w poniedziałek?
Oczywiście odc. 1. Serial emitowany był codziennie z wyjątkiem soboty i niedzieli więc teoretycznie można było zapomnieć problem z tym od paru lat kończy się i puszczają od nowa na obu Polsatach. Oczywiście niema obowiązku oglądania lubię nawet serial ale w ten sposób można go znienawidzić.

ocenił(a) serial na 8
zbiwis

Coś zagmatwanie napisałeś. Po kilkukrotnym przeczytaniu skapowałem.
Może gdybyś oddzielił zdania i nie mieszał dwóch spraw w jednym załapał bym szybciej. To taki mój prztyczek ale na luzie to odbierzesz mam nadzieję.

Dzięki za informację, skorzystam z dobrodziejstwa dzisiejszej techniki i nagram kilka pierwszych odcinków na nagrywarce. Nie jest powiedziane że mi je nagra, ale to osobna historia :)