PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47928
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Mam kilka dowodów potwierdzających tę tezę:

-w odcinku, w którym skradziono Ance obrazy, wziął Majkę na kolana,
-w odcinku świątecznym chciał pocałować Majkę w usta, ale ona go odepchnęła,
-w odcinku "Smuga Cienia" gdy Majka go odrzuciła to zamknął się w piwnicy z tanimi jabolami i chciał
popełnić samobójstwo,

Jednak Posterunkowy ukrywał swoje uczucia ponieważ:

-Majka miała chłopaków- najpierw Darka, potem tego polonistę, a na koniec Kubę,
-Majka podczas trwania serialu miała 17 lat (na początku), a na koniec ze 22-23 (Posterunkowy był od niej
12-13 lat starszy),
-Posterunkowy bał się Jacka, ten gdyby się dowiedział, że Posterunkowy chce przelecieć Majkę dostałby
szału i by go za*ebał,
-dzieliła ich zbyt duża różnica klas społecznych- Posterunkowy był zwykłym nieoczytanym i
niewykształconym krawężnikiem, a Majka była córką architekta i polonistki-malarki piszącej artykuły do
redakcji, no i sama studiowała dziennikarstwo,

Widać było jak na nią patrzył i że liczył na to, że Majka z nim będzie i jako teść Kwiatkowskich będzie mógł
ciągle wpadać do nich za darmo na kawkę, na dwudaniowe obiadki z deserkiem i na piwko. Dał sobie
spokój dopiero gdy Majka ożeniła się z Kubą.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Wyjdź bo tlenu brakuje od tych głupot które piszesz

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

miała jeszcze jednego chłopaka - ciebie . na pewno też ją trącałeś

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

przejrzałeś ich na wylot

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

Posterunkowy to Werter a Majka to Lotta.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

a ty jesteś debil

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

już wiemy, że jesteś idiotą, co dalej

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

zaraz zacznie pisać że zamykał je w garażu

ocenił(a) serial na 10
fajniema2345

a może schował w beczce kapusty

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Na pewno jak Posterunkowy zobaczył Majkę w miniówce to zamykał się w kiblu Kwiatkowskich i walił tam konia.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

na pewno jesteś pełnoletni
na pewno

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

A posterunkowy, który walił konia był pełnoletni. I co?

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

nie zmieniaj tematu.

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

No bo co ma wspólnego walenie konia z pełnoletnością?

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

co ma wspólnego Twój wiek z waleniem konia i posterunkowym?

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

No właśnie- to Ty zacząłeś o moim wieku gadać.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Zapytałem, bo wyglądasz na kogoś, komu rodzice zabronili oglądać kiedyś tego serialu i teraz się odgrywasz na ludziach, którzy nie mieli takich problemów. I, żeby rozwiać Twoje wątpliwości, co do tego, że ten serial to "dzieło szatana". Mylisz się. Jędrula często mówił, Jacek to święty człowiek. Jadzia mówiła "sen mara, Pan Bóg wiara". No i Jędrula powiedział kiedyś do Filipa "Jak ty się z kolczykiem w kościele pokażesz?"
Więc może przestań pisać głupoty o jakimś szatanie.

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

To jest tylko przykrywka.

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

Jak zabronili? Oglądałem wszystkie odcinki po 100 tysięcy razy. Jak byłem dzieckiem to mi się podobało, a teraz z tego wyrosłem i zobaczyłem jakie niezłe ziółko z tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
ajemxd

proponuję nie odpowiadać na posty tego chorego człowieka. on ma jakąś manię paranoidalną. na razie wyżywa się na serialu i wymyśla w swojej chorej głowie jakieś chore filmy. na razie skupia się tylko na filmie , a co może być później???

ocenił(a) serial na 10
szurszacz

masz rację.
niezłe ziółko hahahahhahaha
psychol z niego.

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

Rodzina Zastępcza to dzieło szatana!

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Jak na szatana się nie spisał.

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

A odcinek, w którym Kwiatkowscy zabili niemieckiego dyplomatę? Ukradli mu teczkę, podmienili dokumenty, doszło do zwarcia i jak ten dyplomata szedł do wyjścia w korytarzu Kwiatkowskich to teczka wybuchła.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

WTF!? A Numer ,tytul odcinka? Bo juz zmyslasz zreszta od poczatku zmyslasz

ocenił(a) serial na 6
fajniema2345

Tajemnice NATO. Ostatnia scena.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

zabili go tam!!!!!!!!! o nie !!!!!! on przecież nie żyje!!!! a nie chwila zaraz to SERIAL KOMEDIOWY WIĘC ŻYJE!!!!!!!!!!!! a zaraz powiesz że zakopał go w ogródku razem ze śliniakiem

ocenił(a) serial na 6
fajniema2345

Ch*j wie co z nim zrobili, skoro Kwiatkowski nadal na wolności był po tym, pewnie postraszył z Jędrulą posterunkowego, żeby umożył sprawę i dlatego zapomniano o tym.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Możemy też zapomnieć o tym co piszesz? w ogóle zapomnijmy o tobie i tych chorych postach. To do niczego nie prowadzi. Pewnie nie masz komu tego powiedzieć dlatego piszesz w internecie bo w realnym życiu dostał byś za coś takiego w dziób.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

nie, jak Kwiatkowski jest na wolności to pójdzie go dobić. a ty z nim chory idioto

szurszacz

Wiecie dlaczego Krytykancki jest z postu na post coraz bardziej nakręcony i pobudzony? Bo wy mu dajecie podstawę i pożywkę do tego by pisał dalej swoje prowokacje. Trolle i prowokatorzy na stronach internetowych zazwyczaj nie przejmują się wyzwiskami i obelgami- wręcz przeciwnie, oni osiągają tym swój cel- chcą nabić mnóstwo postów i jak najdłużej zwrócić na siebie uwagę. Dlatego jak reagujecie impulsywnie i emocjonalnie to jego to bawi i ma imups i bodziec do tego by dalej zaśmiecać te forum. Ja muszę wam dorosłym ludziom tłumaczyć takie rzeczy? Gdyby na niego nikt nie zwracał uwagi to by znalazł sobie inny serial, na forum, którego zrobiłby burdel a wściekli użytkownicy by rozkręcili mu dyskusję.

ocenił(a) serial na 10
Hitek

zapraszam na serialrodzinazastepcza

ocenił(a) serial na 6
Hitek

A h*j wiesz. Mi nie zależy na wulgasryzmach i burackich akcjach, ale żeby ktoś w końcu próbował mnie merytorycznie i sęsownie przekonać, że Rodzina Zastępcza to katolicki i familijny serial odpowiedni dla dzieci i żeby obalił moje argumenty poparte faktami, a nie swoimi sętymentami z dzieciństwa czy subioektywnymi pobudkami.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

mój ojciec makumba być królem wioski

ocenił(a) serial na 6
ajemxd

A co to ma wspólnego z serialem i z tym o czym pisaliśmy tutaj?

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

tyle samo co Twoje wypowiedzi.

Krytykancki

A co na temat Filipa napiszesz? Z niego też pewno niezłe ziółko, co? :D

ocenił(a) serial na 6
KarolExpertFIlmowy

A w 2 odcinkach Filip trzymał Elizę na kolanach i macał ją tak jakby miał ochotę ją przelecieć. Jeb*ny kazirodca, materialista i antychryst.