PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47928
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Straszna Kicha!!

ocenił(a) serial na 1

Nie wiem kto moze ogladac takie bzdury..policjant jest kretynem i na prawde by sie tak nie zachowywal...co za KICZ!!!

ocenił(a) serial na 9
Piwko

chodzi o dowcip. wszystko jest po to, żeby było śmiesznie.

Kuka_2

serail do tej pory był super,ale po co próbują teraz wcisnąć tę tandetę z niesympatycznym bachorem obrarzonym nadprzyrodzonymi zdolnościami. teraz to się robi amerykański kicz1

hazard98

CD.Po co sprowadziliście do sympatycznego domu Alutki,Jędruli(i Jadzi)tego niesympatycznego dzieciaka w dodatku obdarzonego nadprzyrodzonymi zdolnościami? Czy scenarzystom zabrakło już veny, że sięgneli do wyświechtanych pomysłow z kiepskich amerykańskich filmów. Czy w następnych odcinkach możemy się spodziewać duchów , aniołów , zmartwychwstałych przodków i innej amerykańskiej tandety?Myślałam że po porażce 3:0 w finale Mistrzostw Świata w siatkówce nic przykrego mnie dziś już nie spotka, a tu masz! jakiś nawiedzony dzieciak w moim ulubionym do tej pory normalnym,polskim serialu.Pozostaje tylko pociecha że nasi chłopcy są aż Wicemistrzami Świata i nadzieja że mamusia podrzutka się szybciutko znajdzie i zabierze dziewuszkę z powrotem do Kanady i to na zawsze!
Zniesmaczona fanka serialu -Anka

hazard98

"duchów, aniołów"
Proroku jeden :D Ostatnio Alutka miała zwidy :)