Ludzie, wy naprawdę nie widzieliście nigdy w życiu dobrego serialu ? Nastoletni wilkołak,
Czysta krew, Pamiętniki wampirów - to są prawdziwe arcydzieła, a Rodzinie zastępczej daję
1 ! A wlasciwie minus10, ale tu nie ma takiej opcji do zaznaczniea. Aaa, i zapomniałam, że o
Czystej krwi w ogóle nie powinnam wspominać, bo ten serial jest gorszący :D No cóż, ja
jednak milion razy wolę takie zgorszenie niż takiego smiecia jak Rodzina zastepcza. A już
postać Alutki po prostu mnie dobija !
Witaj,moja Droga ja uwielbiam True Blood .
Ale Rodzinę zastępczą lubię.
I nie rozumiem skąd Twoje jakieś oburzenie?
Są różne gusta,jak widać można je łączyć i lubić kilka,różnych rzeczy od siebie.
Pozdrawiam.
Nie dajcie się sprowokować.Ta osoba występuje już pod którymś z kolei nickiem i za każdym razem pluje na ten serial.Dam wam dwa linki.Zobaczcie sobie te tematy a potem wejdźcie na wszystkie trzy profile i zobaczycie że jest ten sam adres IP a konta są do siebie bardzo podobne.
http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+zast%C4%99pcza-1999-103911/discussion/Bo%C5 %BCe%2C+co+mog%C4%99+zrobi%C4%87%2C+%C5%BCeby+Polsat+i+Polsat2+przesta%C5%82y+wr eszcie+powtarza%C4%87+to+g....%2C+i+to+na+dodatek+chyba+z+10+razy+dziennie+!,165 2063
http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+zast%C4%99pcza-1999-103911/discussion/Dno+d na+-+gorszego+gniota+nie+widzia%C5%82am+!!!,1774270
Możemy zobaczyć ten sam schemat działania.Osoba ta zakłada konto,ocenia 2 lub 3 seriale,pisze kilka komentarzy i szybko znika bo ostatnie logowanie następuje tydzień lub dwa po założeniu konta.Najśmieszniejsze jest to,że w ten sposób chce zrobić wrażenie mnogości,że kilka osób ma o tym serialu podobne złe zdanie.Ten sam prosty,powtarzający się sposób działania nasuwa podejrzenie,że osoba ta jest na tym samym poziomie intelektualnym co Pan posterunkowy z tego serialu a może nawet na jeszcze niższym.
Obrażanie ludzi o innym guście jest żałosne, a seriale typu "Czysta krew" czy "Nastoletni ktośtam" nie są komediami rodzinnymi jak RZ i porównywanie ich nie ma sensu. Radzę się zastanowić nad sobą i pomyśleć chwilę przed napisaniem kolejnego, pełnego chamstwa i jadu postu.
Nie podobaja mi sie twoje nastoletnie wampirzyce serialowe pozycje wiec powiedzmy ze jestes ze swoimi pierdami na rowno z rodzina zastepcza ktorej tez nie lubie
"Cudze chwalisz, swego nie znasz"... jesteś żenująca, a te wymienione przez ciebie seriale razem z tobą, są poprostu puste, beznadziejne i nic sobą nie wnoszą, dokładnie tak jak ty na tej stronie.
Weź ty się puknij w głowę seriale o wampirach arcydziełem he he he to są najbardziej po tuczone seriale jakie mogą być a rodzina zastępcza to genialny serial który nigdy nie przynudza!!!
Co Ty gadasz. Ten serial ukazuje wspaniałe, szczerze kochające się małżeństwo, które pokochało 3 obcych dzieci jak swoje własne i obdarzyli ich prawdziwym ciepłem rodzinnym i miłością. Tyle się słyszy, że rodzice zaniedbują dziecko czy katują i nie kochają własnych dzieci, a ten serial ukazuje najpięknejsze wartości. W serialu nie tylko jest wiele komediowych i zabawnych scen, ale także wzruszających, szczególnie w pierwszych odcinkach.
Rozumiem, że komuś "Rodzina Zastępcza" może się nie podobać, bo rzekomo "jest nudna". Ale porównywanie jej do "pamiętników wampirów" jako rzekomego wyznacznika najwyższej jakości i określanie tego serialu mianem arcydzieła to już gruba przesada ;) Żeby nie powiedzieć żart.
Ostatnio pamiętniki są nudne :) A rodzina nigdy nie była dla mnie nudna.
A oglądałem nawet parę razy ten sam odcinek, i jakoś się nie nudzi. Pamiętniki za to są beznadziejne ostatnio...nijakie, mdłe postacie plus głupi scenariusz. Już nie wliczam do tego Eleny..która jest wkurzająca coraz bardziej.
Pozdrawiam fankę True Blood :)
Arcydzieło??? To chyba inaczej rozumiemy to słowo. Rodzina zastępcza to nie jakiś szał produkcyjny, ale coś co można obejrzeć. A ten nastoletni wilkołak :/ po przeczytaniu tego wpisu obejrzałam kawałek. Arcydzieło pełną gębą, paranoja. A co do Alutki to właśnie taka ma być, tak jak posterunkowy
każdy ma swój gust i nie każdemu musi się to samo podobać, ale takie opluwanie to lekka przesada. Może rodzina zastępcza nie jest arcydziełem ale znowu nie jest też totalnym chłamem. Ja uwielbiam Fronczewskiego i choćby z tego względu lubie oglądać RZ
Lydia_Martin a po tej czystej - pfu pfu - krwi to nauczyłas się chociaż robić laseczkę i nastawiać pupke na klapsy czy ciagle cnotką jestes? Mój komentarz musiał się znizyc do twojego (specjalnie z małej) poziomu bo taki człowiek jak ty innego języka nie rozumie.
Ja też oglądam Czystą Krew ,oglądam, lubię. Ale również oglądam i lubię Rodzinę Zastępczą. Każdy serial jest inny, ma inną kategorie.
Jeden serial to rozrywka, inny serial czegoś uczy jak Rodzina :)
Rodzina Zastępcza to bardzo dobry serial, zabawny. Pokazuje rodzinę, miłość, szacunek.
Szkoda, że nie będzie już tego serialu. Ale Rodzina bez serialowej Ani to już nie rodzina...
Ona była sercem tego serialu.
"Nastoletni wilkołak (hahah xD), czysta krew, pamiętniki wampirów"? Arcydziełami? Na początku myślałam że to ironia, ale Ty chyba tak na poważnie. O.o
O dokladnie. Tak jak nie lubie polskich seriali, bo zazwyczaj nie maja fabuly, sensu i na sile probuje sie w nie wcisnac jakis amerykanski styl, tak rodzina zastepcza jest po prostu boska. Nie wiem, skad ta niska ocena.
Trzeba mieć nie równo pod kopułą żeby pisać takie komentarze. Znakomity serial.
Pamiętniki wampirów? Buahaha. Może zmierzch od razu? Arcydzieła??? RZ to jedyny serial (poza kiepskimi), który oglądam w tv. A ty? Po twoich postach sądzę, że wyszłaś, ze szpitala psychiatrycznego. Ps. Właśnie leci rodzina zastępcza na atm rozrywka ;).
Nastoletni wilkołak, jak sama nazwa wskazuje, jest chyba dla nastolatków? Rodzina Zastępcza to komediowy serial familijny. Nie rozumiem skąd w ogóle takie porównania.
Oglądałam wszystkie z wymienionych przez Ciebie seriale. Tylko Czysta Krew jest godna uwagi.
Lydia_Martin: to że Ty nie lubisz tego serialu nie znaczy, że inni go nie lubią. Jak widać Ty wolisz "gorszące" seriale jak sama to ujęłaś. To, że dla Ciebie arcydziełem są np wspomniane 'Pamiętniki Wampirów' dla innych arcydziełem będzie serial 'Rodzina Zastępcza'. Przynajmniej w tym serialu nie ma brutalności, wymyślonych wampiów i kto wie co jeszcze. Dla mnie i innych to właśnie 'Rodzina Zastępcza' jest arcydziełem- moje dzieciństwo. Więc jeśli przeszkadza Ci to, że taki serial jest i dużo osób go lubi to nie wypowiadaj się. Dla mnie 'Pamiętniki Wampirów' i inne które wymieniłaś to DNO, tak jak dla Ciebie 'Rodzina zastępcza'.