Zakładam nowy temat. Jak nie pamiętacie nazwy i numeru odcinka, który chcecie obejrzeć pytajcie w
komentarzach, a ludzie, którzy pamiętają odpowiedzą.
Ja zacznę - w którym odcinku Majka dała kosza poterunkowemu, a ten załamany postanowił popełnić samobójstwo i zapić się na śmierć?
Nie było takiego odcinka. Posterunkowy nawet jak podobała mu się Majka to jej o tym nie powiedział i nie popełnił samobójstwa - to był serial familijny i nie zrobiliby wątku, w którym ktoś z głównych bohaterów by umarł, albo popełnił samobójstwo. Rozumiem, że ten temat to prowokacja.
W którym odcinku chinka i mużynka wyleciały w kosmos i nigdy nie wróciły? Wiecie, bardzo interesuję się, życiem pozaziemskim.
nie odpisujcie na wpisy tego psychopaty. ja już jakiś czas temu doszłem do wniosku że on nie pali na wszystkie gary
Nie wolno też aż tak agresywnie reagować, on po prostu chce być zabawny, ale jego poczucie humory i wpisy są na poziomie sucharów Strasburgera z Familiady.
Cóż, moim zdaniem ten wpis o kosmosie jest najgłupszy (i nie wiem apropo czego to była aluzja), ale każdy widzi wszystko inaczej.
skąd wiesz ?ponoć masz dyskografie
"ić stont bo wielki smrut jest jak tu wchodzisz hehe hehe"
to jest poprawna wypowiedź zrytego dekla. spadam stąd bo z takim debilem jak ty to nie ma rozmowy. wszystko wiesz najlepiej. schizol po szkole specjalnej
dysortografia to tylko błendy ortograficzne, a w słowie "doszedłem" nie ma błendu Ajnsztajnie :)