PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47928
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Zakładam nowy temat. Jak nie pamiętacie nazwy i numeru odcinka, który chcecie obejrzeć pytajcie w
komentarzach, a ludzie, którzy pamiętają odpowiedzą.

ocenił(a) serial na 6
Krytykancki

Ja zacznę - w którym odcinku Majka dała kosza poterunkowemu, a ten załamany postanowił popełnić samobójstwo i zapić się na śmierć?

Krytykancki

Nie było takiego odcinka. Posterunkowy nawet jak podobała mu się Majka to jej o tym nie powiedział i nie popełnił samobójstwa - to był serial familijny i nie zrobiliby wątku, w którym ktoś z głównych bohaterów by umarł, albo popełnił samobójstwo. Rozumiem, że ten temat to prowokacja.

Krytykancki

Jesteś chorym człowiekiem

ocenił(a) serial na 6
KarolExpertFIlmowy

W którym odcinku chinka i mużynka wyleciały w kosmos i nigdy nie wróciły? Wiecie, bardzo interesuję się, życiem pozaziemskim.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Aha pozdrawiam cię mój GENIALNY kolego. Współczuje ci :,-)

ocenił(a) serial na 10
fajniema2345

nie odpisujcie na wpisy tego psychopaty. ja już jakiś czas temu doszłem do wniosku że on nie pali na wszystkie gary

szurszacz

Nie wolno też aż tak agresywnie reagować, on po prostu chce być zabawny, ale jego poczucie humory i wpisy są na poziomie sucharów Strasburgera z Familiady.

ocenił(a) serial na 10
Hitek

przeczytaj sobie jego wszystkie wpisy, on jest chory -ma rozdwojenie jaźni

szurszacz

Cóż, moim zdaniem ten wpis o kosmosie jest najgłupszy (i nie wiem apropo czego to była aluzja), ale każdy widzi wszystko inaczej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
szurszacz

Dałeś 10 rodzinie zastępczej hehehehe

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

a ty nie palisz na żaden gar hehe hehe

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

doszłem? hehehe DOSZEDŁEM się pisze :)

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

skąd wiesz ?ponoć masz dyskografie
"ić stont bo wielki smrut jest jak tu wchodzisz hehe hehe"
to jest poprawna wypowiedź zrytego dekla. spadam stąd bo z takim debilem jak ty to nie ma rozmowy. wszystko wiesz najlepiej. schizol po szkole specjalnej

ocenił(a) serial na 6
szurszacz

dysortografia to tylko błendy ortograficzne, a w słowie "doszedłem" nie ma błendu Ajnsztajnie :)

ocenił(a) serial na 6
fajniema2345

Pamiętam, że Elizka wróciła w 2008 roku.