PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47929
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

komentarz

ocenił(a) serial na 5

Dziwi mnie jedno w tym filmie czy może mi ktoś odpowiedzieć dlaczego występują w nim też przedstawiciele innych ras chodzi o te 2 dziewczyny oczywiście.
Czy piosenka,w któtej padają słowa "z jednej tkaniny wsztsct jesteśmy" ma nas uczyć tolerancji rasowej?
Syzyfowy to jednak wysiłek
Polacy i tak tolerancja raczej nie grzesza a zanim dorosną do telerancji to troche jeszcze czasu upłynie przypuszczam ,że za jakieś 2 lub pokolenia czyli 70 do 100lat.

ocenił(a) serial na 10
max1914811

Moim zdaniem polacy przeginają w drugą stronę. Jeśli nie widzieliście rasistów z prawdziwego zdarzenia, to pojeźdźcie do UK. Tam to dopiero rasiści. (w sensie takim, że chodzi o narodowość; mniej o kolor skóry). Aczkolwiek moim zdaniem rasizm jest chory; przecież wszyscy jesteśmy takimi samymi ludźmi, kolor skóry o niczym nie świadczy, a najważniejszy jest charakter człowieka. Myślę jednak, że w Polsce jest duża tolerancja rasowa, przynajmniej w moim otoczeniu. Co do piosenki to nie wiem, do czego się odnosi, może i do tego o czym powiedziałeś. A dlaczego dziwi Cię występowanie Oli i Misheel? Czyżbyś to Ty właśnie był rasistą?

ocenił(a) serial na 5
plutonka1

Nie zaliczam sie do rasistów jestem jedynie zwolennikiem biologi rasowej i uważam,że pokazywanie przedstawicieli innych ras nie "nauczy" nikogo tolerancji.
Z badań jakie przeprowadzono wynika ,ze biały człowiek już na sam widok murzyna ma wyższe tętno natomiast jeżeli chodzi o testy na inteligencje to Azjaci mają minimalnie wyższe IQ niż biali natomiast murzyni mają najniższe bo ok 80.
Badania te dowodzą,że nie wszyscy ludzie są równi natomiast autor piosenki połknął jakiegoś ideologicznego baksyla równości.

max1914811

przeciez to jest film dla calych rodzin troche zabawy zeby sie posmiac a ty tu z jakimis badaniami czy ideologiami wyjezdzasz. moim zdaniem rodzina zastepcza bez tych dwuch aktorek byla by duzo mniej smieszna a o to wlasnie w tym filmie chodzi, ma byc zabawny!!!