PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47922
6,4 15 krytyków

Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Miał na mnie bardzo pozytywny wpływ. Bo taki był, taka swojska rodzina, znaleźli idealnych aktorów żeby uzyskać ten naturalny efekt i niesamowicie się im udało. To jedna z tych dosłownie paru seriali które sprawiały ze cała rodzina w moim domu się nagle jednoczyla, swojski nastroj i kupa śmiechu, mam ogromny sentyment do tego serialu

33
Zywiec20

Zgadzam się zwłaszcza te pierwsze odcinki.

Ruben_fw

HEJ

Zywiec20

Była mega prawdziwy i normalny, czasami przeginali z posterunkowym i jego absurdami, bo akurat Jędrula i Alutka totalnie pasowali do absurdów, bogaci ludzie są dokładnie tak odkręceni jak byli oni. Jacek, Anka i reszta tak samo, tam się nie dało do niczego w sumie przyczepić. Teraz sobie przypomniałem i aż cieplej na sercu. Współczesne twory to nic w porównaniu z tym cudownym serialem. I nade wszystko mądrym.

ranqiz

Aż mam ciarki.

ranqiz

Aj zamiast pisać dalej to nacisnąłem (dodaj) jak myślę o Rodzinie Zastępczej to także od razu włącza się u mnie rodzinny, ciepły, taki domowy klimat. Oglądałem pierwszy raz u kuzyna mając około 10 lat i do dziś kocham ten serial za mądrość i naturalność, a pan Jacek to do dziś mój wzór i autorytet :)

Pawel_VeB

Przynajmniej mieliśmy wzory, i coś godnego "CZŁOWIEKA", a teraz masz co? Pieprzone paradokumenty i szambo co się wylewa i influencerów wszędzie, ten świat to DNO. Nie miałem wtedy nic, miało się rower a to już był wyczyn, starą piłkę i korki z bazaru za 15zł. A teraz mają wszystko i co robią, a już zrobili ze ŚWIATEM? Ktoś w ogóle się zastanawia, też nie. Bo wszyscy żyją w systemowej niewoli i zapomnieli psia mać, że przyjdzie dzień śmierci, i to co robią, a raczej czego nie robią, nie ma kompletnie TOTALNIE ŻADNEGO SENSU.