PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103911}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 47928
6,4 15 krytyków
Rodzina zastępcza
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza

Bardzo lubię ten serial, ale to już wielka przesada żeby na polsacie 2 6 razy dziennie puszczać ten serial, że nie mam co oglądać. Na ATM rozrywka mogą puszczać ile chcą bo mam tam co oglądać. Ale uważam że to jest przesada żeby puszczać ten serial mimo że został zdjęty z anteny.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

widocznie są tacy którzy chcą to oglądać, gdyby oglądalność była słaba, to by go nie puszczali

kinomanka_13

I co w tym takiego złego czy zaskakującego? Przecież Polsat2 to stacja która głównie nadaje powtórki seriali. Nie tylko samej "rodziny zastępczej". Masz tylko te dwa kanały- Polsat2 i ATM Rozrywka, że nie masz co oglądać?

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Spoko, zawsze możesz oglądać telenowele jak Moda na Sukces czy Klan, jak ci przeszkadza zwykły normalny serial, w którym nikt nikogo nie zdradza i co chwila nie ma ślubu czy rozwodu...

Ryloth

mody na sukces nie oglądam, ale Klan oglądam. Nie mam nic do rodziny zastępczej ale to i tak jest przesada.

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Dlaczego? To nie jest jakiś cholerny tasiemiec, więc mogą puszczać dowolne odcinki. A że dodatkowo to jeden z najlepszych polskich serialów jakie powstały - tym lepiej:) I bez przesady, że cały czas, jest tam też jeszcze wiele innych seriali.

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

O gustach się nie dyskutuje, ale ja należę do grona zagorzałych fanów tego serialu, uważam, że jest jednym z najlepszych polskich seriali, i jestem właśnie jedną z tych osób, co regularnie odpalają rodzinę zastępczą na polsacie :)