PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Życiowy :)

użytkownik usunięty

Prawdziwe życie typowej polskiej rodzinki, nieco szalonej i zwariowanej trzeba przyznać, ale ogląda się z ciekawością. Śmieszy, odstresowuje i po kolejnych odcinkach utwierdzam się w przekonaniu, że moje dziecko pozostanie jedynakiem ;)

Przepraszam ale o jakim filmie piszesz?
Ponieważ osobiście wytrzymuję tylko kilka minut po czym łapię za pilota by zmienić kanał a i ciśnienie mi zawsze skoczy. Kiedyś chyba jednak nie wytrzymam cisnę pilotem w telewizor.

użytkownik usunięty
zbiwis

Jak widać nie wszystko jest dla wszystkich i chwała Bogu bo na świecie by było nudno jak cholera.
A mi się podoba, że rodzice nie zwracają się do dzieci 'aj, waj', tylko ojciec potrafi walnąć prosto z mostu do syna : 'ty głupku' kiedy na to zasłużył. Życie.

A mnie się nie podoba TO
To chyba w pierwszym odcinku było.
Do najszerszego (14 lat) w obecności pozostałej dwójki. (7 -11 lat)
„Synku możesz być gejem my ciebie i tak kochamy”
Syn odpowiada:
„Nie jestem gejem”
Ojciec:
„Przyznaj się nam to nie przeszkadza”
Kompletny brak realności pisane na zamówienie

użytkownik usunięty
zbiwis

Akurat TO mi sie też nie podobało, tu masz słuszność, ale ogólnie serial jest ok, w porównaniu do innych typu Klan, Plebania, czy jakieś tam życia.

ocenił(a) serial na 7

Zgadzam się całkowicie z Tobą Kumeika ten serial jest ciekawy i śmieszny a nie ja te inne dziwaczne polskie seriale co przynudzają i w ogóle.... (rzecz jasna nie wszystkie)

nie chodzi o to żeby się do siebie zwracać ą ę, ale ojciec zwracający się do małoletniego syna "ty głupku"? no sorry. czego on go uczy? kultury nie, szacunku do drugiej osoby też nie.