PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

...

ocenił(a) serial na 1

większej szmiry już chyba nie ma w telewizji , niestrawna Kożuchowska, obrzydliwy Karolak i do tego ten Musiał.

Dorciak

Kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 1
botakiejestzycie

wiadomo , do mojego nie trafiają

ocenił(a) serial na 2
Dorciak

Zacnie prawisz. Do tego scenariusz durny, nierealny i chory.

x4815162342x47

Tu już subiektywna opinia, widoczne uprzedzenie i brak argumentów na jej poparcie.

ocenił(a) serial na 2
botakiejestzycie

Oczywiście. Mam prawo mieć swoją własną opinię, nie wiem po co to podkreślasz. Nie zamierzam nikogo przekonywać że mam rację więc nie widzę powodu dawać argumentów. Po prostu wyrażam swoje zdanie.

Dorciak

Kożuchowska akurat świetnie gra przebojową, rozdartą mamuśkę. Lepsze to niż w "M jak miłość"....

LillyLen

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 1
LillyLen

widziałem setki lepszych aktorek, ale oczywiście polaczky zachwycają się nią, bo akurat ją telewizja publiczna podaje na tacy. po co sięgać po bardziej wyszukane seriale czy filmy? lepiej oglądać lukrowane gówno serwowane nam przez telewizję, prawda?

cyc2

Wątek o totalnych szmirach - dał mi tylko wyodrębnienie jedynej postaci, która jeszcze coś sobą reprezentuje na tle innych. Zapewne jest setki lepszych aktorek od niej, ale nie drażni mnie ona.
Kto ogląda tv ten ogląda... ja bardzo rzadko, nie gustuję w lukrowanych stolcach (hehe).

cyc2

I pan cyc2 chce zbawić świat i nawrócić wszystkich na jedyne słuszne seriale.

ocenił(a) serial na 1
botakiejestzycie

to, że wyrażam swoją opinię nie jest równoznaczne z nawracaniem na nią innych.

cyc2

"widziałem setki lepszych aktorek, ale oczywiście polaczky zachwycają się nią, bo akurat ją telewizja publiczna podaje na tacy. po co sięgać po bardziej wyszukane seriale czy filmy? lepiej oglądać lukrowane gówno serwowane nam przez telewizję, prawda?"
Racja, przecież to była tylko Twoja skromna, pokorna opinia. To nic, że obrażasz tam wszystkich tych, którzy nie oglądają jedynych, słusznych seriali słowami typu "polaczky", a sam serial opisujesz wyrażeniem "lukrowane gówno"

użytkownik usunięty
Dorciak

I jeszcze Kuba, wyglądający jak Ferdynand Kiepski.