Naprawdę. W przypadku pierwszych dwóch sezonów nie mogłem się już doczekać środy,
kiedy to wyemitują dwa nowe odcinki, a teraz? To jakieś totalne nieporozumienie. To, że
emisja w piątek, to plus, ale chyba jedyny. Już pomijając to, że trzeci sezon jest w ogóle nie
śmieszny, to jest cholernie nudny. Aż się człowiekowi odechciewa oglądać. Kiedyś to była
lekka, przyjemna komedia dla całej rodziny, a teraz to 20-25 minut nudy. Przez cały odcinek
praktycznie nic się nie dzieje, kompletnie! 3 seria jest tak nudna, że chyba w ogóle
przestanę oglądać ten serial...
Niestety, mam identyczne odczucia. Chociaż ten drugi odcinek wczoraj był jeszcze znośny ale to i tak już nie to samo.
Wiedziałem, że tak będzie. Po tak długiej przerwie relacje pomiędzy aktorami musiały się posypać...
noo ja zaczęłam ten serial oglądać od przypadku do przypadku na tych wakacjach i mi się spodobał więc zaczęłam oglądać premierowe odc 3 sezonu i stwoerdzam że totalna porazka...
W pełni się z tym zgadzam serial stał się sztuczny najbardziej wkurza mnie Tomek i ta jego dziewczyna to ich całowanie wygląda mega sztucznie zresztą Tomek mnie zawsze wkurzał 3 sezon najgorszy i wydaje mi się że tak pozostanie do końca serialu pozdrawiam.
Mnie wkurza cała piątka, ale nie przeszkadza mi np. Marek grany przez Jacka Braciaka. ;)