PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113177
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Naprawdę. W przypadku pierwszych dwóch sezonów nie mogłem się już doczekać środy,
kiedy to wyemitują dwa nowe odcinki, a teraz? To jakieś totalne nieporozumienie. To, że
emisja w piątek, to plus, ale chyba jedyny. Już pomijając to, że trzeci sezon jest w ogóle nie
śmieszny, to jest cholernie nudny. Aż się człowiekowi odechciewa oglądać. Kiedyś to była
lekka, przyjemna komedia dla całej rodziny, a teraz to 20-25 minut nudy. Przez cały odcinek
praktycznie nic się nie dzieje, kompletnie! 3 seria jest tak nudna, że chyba w ogóle
przestanę oglądać ten serial...

ocenił(a) serial na 8

Niestety, mam identyczne odczucia. Chociaż ten drugi odcinek wczoraj był jeszcze znośny ale to i tak już nie to samo.

użytkownik usunięty
tinnyjustiny

No dokładnie.

ocenił(a) serial na 8

Wiedziałem, że tak będzie. Po tak długiej przerwie relacje pomiędzy aktorami musiały się posypać...

użytkownik usunięty
czuly_16

No niestety, ale zazwyczaj tak bywa.

ocenił(a) serial na 8

noo ja zaczęłam ten serial oglądać od przypadku do przypadku na tych wakacjach i mi się spodobał więc zaczęłam oglądać premierowe odc 3 sezonu i stwoerdzam że totalna porazka...

użytkownik usunięty
malami91

Dokładnie. 3 sezon jest niestety totalną porażką...

W pełni się z tym zgadzam serial stał się sztuczny najbardziej wkurza mnie Tomek i ta jego dziewczyna to ich całowanie wygląda mega sztucznie zresztą Tomek mnie zawsze wkurzał 3 sezon najgorszy i wydaje mi się że tak pozostanie do końca serialu pozdrawiam.

użytkownik usunięty
numer6

Mnie wkurza cała piątka, ale nie przeszkadza mi np. Marek grany przez Jacka Braciaka. ;)

ocenił(a) serial na 9

A tam gadacie... 3 sezon sie powoli rozkręca ;p

użytkownik usunięty
lexus123

W takim razie baaaaaaardzo powoli się rozkręca...