PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113219
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Po obejrzeniu prawie wszystkich odcinków mogę powiedzieć, że każdy kolejny sezon gorszy. O ile pierwszy sezon naprawdę był całkiem znośny to nowsze są katastrofalnie słabe i w dodatku żenująco wypadają pod względem aktorskim. Wymienię tylko dwie najgorsze postacie.

Kożuchowska - Irytujący krzyk w prawie każdym odcinku. Wyidealizowana mama, która co rusz tylko poucza jak żyć i wszystko co robią jej synowie i mąż musi być tak jak ona zdecyduje. Na pewno nie chciał bym mieć takiej matki. Synek nie dostał się na studia, a dla niej to koniec świata.

Kacper - W pierwszych odcinkach był naprawdę fajny. Jego pytania były dość zabawne i wynosiły do tego serialu koloryt. Ale później z Kacperka scenarzyści zrobili ordynarnego i hamskiego dzieciaka, który oprócz wspomnianych wyżej odzywek jest matołem i nieukiem.

Najlepsi aktorzy w serialu to Braciak i na upartego Kulesza, ale i tą drugą scenarzyści potrafili zepsuć.

Kolejność jeśli chodzi o poziom aktorski, chociaż tych dzieciaków trudno zaliczyć do aktorów, ale spróbuje.

1. Marek (Braciak)
2. Marysia (Kulesza)
3. Tomek
4. Ludwik
5. Zenon
6. Kuba
7. Natalia
8. Kacper

ocenił(a) serial na 6
Krytykzmostu

Masz prawo do swojej opinii, a ja do mojej. Mnie serial się podoba i chociaż nie jest idealny, to wyrasta na dobry poziom (szczególnie gdy porówna się jego z konkurencją).