Większość facetów nie lubi tego serialu i go "objeżdża", ciekawe dlaczego...dziewczyny dobrze wiedzą, a faceci się nigdy tak na prawdę nie domyślą, bo oczywiście się w życiu przed sobą nawet nie przyznają do owych powodów i znowu wiadomo dlaczego;) Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej przygnębiające. Jak na to patrzę, to zaczynam widzieć coraz większy sens w byciu singielką. A pomyśleć że mamy XXI wiek...niektórzy na siłę niezależnie od wszystkiego w tym głównie rozumu masochistycznie propagują pewne zacofane teorie i zachowania delikatnie mówiąc.
ale szarada. Nie mam pojęcia czemu. Natomiast ja jestem kobietą i nie cierpię tego gniota.
Jestem kobietą, i nie wiem, co chciałaś przekazać, oprócz niezadowolenia i głębokiego rozczarowania przeciwną płcią. Gdybyś zamiast np."dziewczyny dobrze wiedzą, a faceci się nigdy tak na prawdę nie domyślą, bo oczywiście się w życiu przed sobą nawet nie przyznają do owych powodów i znowu wiadomo dlaczego" podała jakikolwiek konkret, twoja wypowiedź zyskałaby na jasności. Pozdrawiam.
jestem dziwczyna, a jakos nie przepadam za tym serialem tez. ta rodzinka ze swoimi zachowaniami mnie wybitnie denerwuje.