Czy rodzice dla kasy dziecka mogą zrobić wszystko nawet by 7 – 8 letnie dziecko sypało tekstem którego nie rozumie, kolejny raz w usta dziecka Mateusza Pawłowskiego zostały włożony tekst który nierozumnie.
Kolejny raz jestem zniesmaczony, wręcz z obrzydzeniem złapałem za pilota i wyłączyłem rozmowę na temat czy jego brat jest gejem.
Granice dobrego smaku zostały kolejny raz przekroczone.
Tu się zgadzam, rodzce którzy dali te dzieciaki do tak żałosnego serialu muszą lubić pieniądze, w odróżnieniu od swoich dzieci, którym robią ogromną krzywdę.
może mateusz lubi sie tak wygłupiać na planie, w jego wieku ja zadawałam jeszcze lepsze pytania ;pp no ale szczerze powiem troche dziwnie choć śmiesznie brzmią takie pytania z jego strony ;pp
Dziecko w wieku 7-8 lat nie dostrzega seksualności a co za tym idzie pewnej hym.... „odrębności”
Nie jest „cudownym dzieckiem” mimo że używa słowa „WAGINA”
To nieodpowiedzialni scenarzyści
Mi się z początku wydawało, że Mateusz Pawłowski ma gdzieś 3-4 lata, bo wieku 7 lat zachowuje się jak nowonarodzony dzidziuś...
Wiem, że nie jest on "cudownym dzieckiem", ale większość 11-15latek jest nim "zachwycona", bo Mati śmieje się jak pawian i jest taki "sWEeT".
Zgadzam się z Tobą, scenarzyści zachowali się dość nieodpowiedzialnie. A co będzie, jeśli jego rodzice wejdą do pokoju swojego syna (Mateusza P.) i zobaczą swoją pociechę na łóżku masturbującą się?
A co do jego okropnej wymowy wyrazów, to w wieku 8 lat takie seplenienie jest już nienormalne, lekko mówiąc. Ja na jego miejscu bym się wstydził, że jako 7/8-latek nie umiem poprawnie mówić.