PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Czy rodzice dla kasy dziecka mogą zrobić wszystko nawet by 7 – 8 letnie dziecko sypało tekstem którego nie rozumie, kolejny raz w usta dziecka Mateusza Pawłowskiego zostały włożony tekst który nierozumnie.
Kolejny raz jestem zniesmaczony, wręcz z obrzydzeniem złapałem za pilota i wyłączyłem rozmowę na temat czy jego brat jest gejem.
Granice dobrego smaku zostały kolejny raz przekroczone.

ocenił(a) serial na 1
zbiwis

Tu się zgadzam, rodzce którzy dali te dzieciaki do tak żałosnego serialu muszą lubić pieniądze, w odróżnieniu od swoich dzieci, którym robią ogromną krzywdę.

zbiwis

może mateusz lubi sie tak wygłupiać na planie, w jego wieku ja zadawałam jeszcze lepsze pytania ;pp no ale szczerze powiem troche dziwnie choć śmiesznie brzmią takie pytania z jego strony ;pp

Bibi052

Dziecko w wieku 7-8 lat nie dostrzega seksualności a co za tym idzie pewnej hym.... „odrębności”
Nie jest „cudownym dzieckiem” mimo że używa słowa „WAGINA”
To nieodpowiedzialni scenarzyści

zbiwis

Mi się z początku wydawało, że Mateusz Pawłowski ma gdzieś 3-4 lata, bo wieku 7 lat zachowuje się jak nowonarodzony dzidziuś...
Wiem, że nie jest on "cudownym dzieckiem", ale większość 11-15latek jest nim "zachwycona", bo Mati śmieje się jak pawian i jest taki "sWEeT".
Zgadzam się z Tobą, scenarzyści zachowali się dość nieodpowiedzialnie. A co będzie, jeśli jego rodzice wejdą do pokoju swojego syna (Mateusza P.) i zobaczą swoją pociechę na łóżku masturbującą się?
A co do jego okropnej wymowy wyrazów, to w wieku 8 lat takie seplenienie jest już nienormalne, lekko mówiąc. Ja na jego miejscu bym się wstydził, że jako 7/8-latek nie umiem poprawnie mówić.