PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113177
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

reklame Product placement - Dac.... Douste.... - już w samej czołówce ;]]
Kożuchowska mocno się zestarzała, ale wciąz Jej nie trawie
Karolak miła odmiana - nie ma hobby typu zbieranie zasuszonych odchodów psów, nie sprawia też wrażenia totalnego psychola (może 5 minut to za mało by to stwierdzić)
jednak całkiem nie zawiódł ma ciekawe słownictwo typu intelektualista przekładany rynsztokiem :))
- nie pierdziel, do du.... itp (przypomnam w serialu famlijnym!!)
dzieci to jakieś Einsztajny nowoczesnych technologi i życia społecznego, 6 latek(?) ma już internet obcykany w paluszku, chodzi na imprezy, balunki itd - i wie, że bez tego żyć się nie da....

na tym skończe bo mineło 5 minut i wyłączyłem ;P
najwyrazńiej jestem na takie serialiki o 6 latkach za stary - stawiam jednak, że jako, że to produkt TVP będzie conajmiej 1500 odcinków ;]

ocenił(a) serial na 6
ixxert

Ja trafiłam na ostatnie 15 minut :) Moje spostrzeżenie:
- dyskretna reklama Ikei :D
- realia życia tytułowej rodzinki, jakoś odległe od standardu życia przeciętnej rodziny "pl"
- 16 latek (na tyle mi wygląda najstarszy), śpi z rodzicami w łóżku po obejrzeniu Egzorcysty...

Oceny jeszcze nie daję, ale wg mnie już mogę powiedzieć, że Licencja na wychowanie, która zdarza mi się oglądać równie sporadycznie, jest dużo lepsza.

Ps. Naturalnie serial na licencji. Tym razem francuskiej. Nie żebym się nie spodziewała.

ocenił(a) serial na 7
ren_ka

"16 latek (na tyle mi wygląda najstarszy), śpi z rodzicami w łóżku po obejrzeniu Egzorcysty..."
Tylko, że to był ten najmłodszy - z 7 lat? :P

ocenił(a) serial na 6
Daguchna

Tyle, że cała piątka spała razem w jednym łóżku? Może zaczniesz ten film oglądać uważniej, a później się będziesz wypowiadać?

ocenił(a) serial na 6
Daguchna

Yhm :) Najstarszy też spal z rodzicami:)

ocenił(a) serial na 7
ren_ka

A, no to przegięli :D

ocenił(a) serial na 8
ren_ka

Ja też nie trawię Kożuchowskiej, tak jak ixxter, natomiast serial - średni. Z polskich seriali w czołówce jest u mnie "Licencja na wychowanie", następnie "Usta, usta". Natomiast w "rodzince" nie spodobało mi się to, że odcinki są...nie wiem jak to powiedzieć...chyba brakuje mi tam konkretnego wątku ( taki np. występuje w "Licencji..."), nie podoba mi się taka mieszanina róznych 'pomysłów' na serial.

lenka96

o jasne Usta Usta= Cold feet ...kopia także haha. Licencja na wychowanie ----->>>>>...to serial gniot który będzie trwał forever...typu m jak mydło,Klan,Plebania więc powodzneia!!! Nie oceniam rodzinki po 2óch odcinkach!!! jaka ty jesteś wszechwiedząca...speca od seriali ;p

ocenił(a) serial na 6
lenka96

Rodzika to jakby zlepek gagów, czy skeczy. Pomysł może i fajny, ale trochę już ograny. Poza tym... Naprawdę nie ma w Polsce innych aktorów? Dziwie się, że scenarzyści nie pomyśleli, że serial mógłby być lepiej odebrany, gdyby nie te same, co wszędzie indziej gęby.

U mnie Usta Usta są na pierwszym miejscu z tego, co czasem zdarzy mi się obejrzeć. Potem długo nic i Licencja.

ren_ka

Dyskretna reklama? To przecież jest jedna wielka reklama!!