PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113113
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Cudowny Serial!!

ocenił(a) serial na 10

Brakuje skali! Cudowny serial! :)

Zielona22

Zielona powiedz mi, że to sarkazm, albo, że Ci się pomyliło z "Ja to mam szczęście" :P

ocenił(a) serial na 6
Zielona22

rodzinie zastepczej do piet nie dorasta

ocenił(a) serial na 10
kierat10

Biały_Kruk : Lubię "Rodzinkę.pl". Według mnie b. fajny serial. Nie oglądam "Ja to mam szczęście" wiem, że gra tam Braciak, a jeśli serial z Braciakiem to na pewno również jest fajny! :)

Kierat10 : No ja tak nie uważna, ale różne są gusta! :)

ocenił(a) serial na 6
Zielona22

jasne, ale jesli porownam kunszt aktorski Fronczewskiego, Kownackiej, Dedka, Boberka nawet amatorskiej Rodowicz i dzieciakow zwlaszcza Żymełki z Karolakiem, Kozuchowska i ich dzieciakami, poziom humoru, scenariusz w obu serialach i cala otoczke to o wiele lepszym jakosciowo serialem jest Rodzina zastepcza.

użytkownik usunięty
kierat10

"Rodzina zastępcza" to osobny rozdział, ale żeby toto (rodzinka.pl) było chociaż tak dobre jak "Ja to mam szczęście" :D

ocenił(a) serial na 6

jesli rozdzial w sensie jakosciowo to sie zgadzam ze rodzina zastepcza jest o wiele lepszym jakosciowo serialem o podobnej tematyce.

użytkownik usunięty
kierat10

Dokładnie tak :)

ocenił(a) serial na 10

Ja nie neguję Rodziny Zastępczej. Oglądam również ten serial. Uważam, że obydwa są dobre, ale chyba bardziej podoba mi się Rodzinka.pl. Tak jak powiedziałam, są różne gusta. :))

ocenił(a) serial na 6
Zielona22

jasne sa rozne gusta, ja jakos bardziej preferuje inteligentniejszy humor, lepsza gre aktorska i cala otoczke w rodzinie zastepczej, rodzinke tez czasem ogladam ale sporo mnie w niej irytuje, humor czesto jest zbyt glupkowaty.

Zielona22

rodzinka jest najlepsza. uwielbiam ;DD

l9

ocenił(a) serial na 7

wez rodzinka jest lepsza od jtms xd o weiele tamto to dnoo

użytkownik usunięty
Koszmarxd

Patrząc na to co oceniasz na 10, to pewnie masz nie więcej niz 14 lat. Więc kochasz "rodzinke.pl" nie za fabułę, a Musiała.

ocenił(a) serial na 7

nie kocham rodzinki xdd tylko pisze,że jest już lepsza od ja to mam szczęscie jakbys chcial wiedziec to jesli chodzi o ten serial to dałam i troche pozytywne i negatywne komentarze ,ale spoko oceniaj sb choc jak widze nie wiesz :)))))))))

ocenił(a) serial na 9
kierat10

Noo, "stara, dobra" rodzina zastępcza z "pogranicza wieków" XX i XXI faktycznie była mistrzostwem :D. Ah, dzieciństwo... Teraz zaś to "rodzinka.pl" jak najbardziej jest w porządku.

ocenił(a) serial na 10
MiszoZawodowiec

Ej! Nie kłóćcie się! :)
Każdy ma prawo lubić co innego! :)

Spokój! :D

Zielona22

Mi też brakuje skali aby to ocenić, szkoda, że nie można dać -1

ocenił(a) serial na 10
Chloe_Carter

Nie chcę być nie miła, ale myślę, że twórcy serialu, aktorzy itp nie płakaliby gdybyś dał nawet to -1.
Tak jak napisałam kilkakrotnie wyżej, nie każdemu musi się podobać serial. Każdy ma inne gusta.

Zielona22

Na pewno.
*dała - hyhyhyh

ocenił(a) serial na 10
Chloe_Carter

Okey, dała, przepraszam. :))

Zielona22

Spoko =D

ocenił(a) serial na 1
Zielona22

Ty chyba porządnych sitcomów nie oglądałaś, cipeczko. To propaganda PO i Słońca Peru.
P:S: Wolność, PO co wam wolność? Macie przecież filmy fantastyczne(czytaj; Rodzinka.pl).

ocenił(a) serial na 10
Marik1234

Do kogo to cipeczko?

ocenił(a) serial na 1
Zielona22

Do ciebie, bo nie rozróżniasz fikcji telewizyjnej(która zajadle kreuje wyobrażenie rzeczywistości takim osóbkom jak ty) od szarej, znacznie uboższej rzeczywistości która nie jest taka jak w tym gniocie.

ocenił(a) serial na 10
Marik1234

Więc tak:
Po pierwsze : Cipeczko, to ty sobie mów do swoich koleżanek, o ile Ci na to pozwolą.
Po drugie : Tobie się podoba co innego, mnie co innego. Mam prawo wyrażać swoją opinię, mam prawo lubić co innego, mam prawo komentować. :))

:)

ocenił(a) serial na 1
Zielona22

Jak się z kimś nie zgadzam to nierzadko piszę to co mi do śliny wpadnie. Ale dla mnie to gniot. Tyle.

ocenił(a) serial na 10
Marik1234

Okey, w porządku. Ja się nie gniewam ani nic. Masz prawo się nie zgadzać. Ja tam rodzinkę lubię i nie mam absolutnie nic do osób którym się ten serial nie podoba. Dla mnie jest spoko, dla Ciebie gniot i tyle.
Nie każdemu wszystko musi się podobać! :)

ocenił(a) serial na 1
Zielona22

Owszem gdyż gusta są subiektywne.

ocenił(a) serial na 10
Marik1234

Dokładnie :)