PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113077
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Kogo bawi ten gniot o humorze na poziomie familiady i filmów z adamem sandlerem. Pytam poważnie, bo poziom tego
serialu jest co najwyżej żenujący.

ocenił(a) serial na 1
Pampas_Blyp

Obawiam się, że na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
Ja też nie wiem jakim trzeba być niedorozwojem żeby oglądać tak infantylną, durną produkcję w dodatku z gównianą obsadą i na licencji francuskiej?

Myślę, że wyjaśnienia należy szukać w tym że Polacy są po prostu mocno niesprawnym umysłowo społeczeństwem. Głupieją coraz bardziej, co widać chociażby na wyborach...

Widownia tego serialu dzieli się w sumie na dwie grupy - pierwsza to głupiutkie dziewczynki średnia wieku 11-14 lat, piszcząca za ciotowatym maćkiem musiałem oraz gimbaza, a druga grupa - osoby z zespołem downa, upośledzone albo kompletni idioci.

Nie chce nikogo obrazić, ale to po prostu jest absurdalne jak można to oglądać. Trzeba nie mieć w glowie niczego albo mieć łajno... Największa kupa jaką kiedykolwiek zrobiła polska telewizja...

Ale pocieszę cię - znika ten gniot z anteny, miejmy nadzieję że na dobre.

ocenił(a) serial na 6
MrJigssaw

Hehe, i kto to mówi ten kto Sale samobójców ocenia tak wysoko???

Serial na początku był dobry, potem najpewniej z braku pomysły powstawały odcinki bez sensu, dla niego miedzyny innymi skończyłem do oglądac po 3 sezonie albo po 2, Dla czego jest popularne bo Kożuchowska robi tam z siebie idiotke i dla tego jest popularne...

ocenił(a) serial na 1
mich145

A co kolega chce od Sali samobójców? Bardzo dobry film, świetnie oddający współczesną polską młodzież z bogatych rodzin. Film co prawda o debilu z ciągotami homoseksualnymi, który wolał się zabić, niż cieszyć się życiem, ale moim zdaniem jeden z lepszych polskich obrazów ostatnich lat.
Może ocena 10/10 jest przesadnie wysoka, ale na tle tego jakie gówno leciało ostatnio w kinie i w telewizji, naprawdę znakomity. I poruszył mną...

A ten serial jest po prostu idiotyczny, odmóżdżający, nic nie wnosi i może się podobać tylko komuś o niskim IQ. Stąd Moja bardzo surowa ocena.

MrJigssaw

To i jeszcze na licencji francuskiej ???? Nie wiedziałem bo i tak nie patrzę ale to świadczy o tym, że POlska to rynek zbytu dla państw zachodnio europejskich. Brak nowych pomysłów tylko odgrzewanie kotletów dla nastolatek, które w przyszłości będą miały prawa wyborcze...