Kogo bawi ten gniot o humorze na poziomie familiady i filmów z adamem sandlerem. Pytam poważnie, bo poziom tego
serialu jest co najwyżej żenujący.
Obawiam się, że na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
Ja też nie wiem jakim trzeba być niedorozwojem żeby oglądać tak infantylną, durną produkcję w dodatku z gównianą obsadą i na licencji francuskiej?
Myślę, że wyjaśnienia należy szukać w tym że Polacy są po prostu mocno niesprawnym umysłowo społeczeństwem. Głupieją coraz bardziej, co widać chociażby na wyborach...
Widownia tego serialu dzieli się w sumie na dwie grupy - pierwsza to głupiutkie dziewczynki średnia wieku 11-14 lat, piszcząca za ciotowatym maćkiem musiałem oraz gimbaza, a druga grupa - osoby z zespołem downa, upośledzone albo kompletni idioci.
Nie chce nikogo obrazić, ale to po prostu jest absurdalne jak można to oglądać. Trzeba nie mieć w glowie niczego albo mieć łajno... Największa kupa jaką kiedykolwiek zrobiła polska telewizja...
Ale pocieszę cię - znika ten gniot z anteny, miejmy nadzieję że na dobre.
Hehe, i kto to mówi ten kto Sale samobójców ocenia tak wysoko???
Serial na początku był dobry, potem najpewniej z braku pomysły powstawały odcinki bez sensu, dla niego miedzyny innymi skończyłem do oglądac po 3 sezonie albo po 2, Dla czego jest popularne bo Kożuchowska robi tam z siebie idiotke i dla tego jest popularne...
A co kolega chce od Sali samobójców? Bardzo dobry film, świetnie oddający współczesną polską młodzież z bogatych rodzin. Film co prawda o debilu z ciągotami homoseksualnymi, który wolał się zabić, niż cieszyć się życiem, ale moim zdaniem jeden z lepszych polskich obrazów ostatnich lat.
Może ocena 10/10 jest przesadnie wysoka, ale na tle tego jakie gówno leciało ostatnio w kinie i w telewizji, naprawdę znakomity. I poruszył mną...
A ten serial jest po prostu idiotyczny, odmóżdżający, nic nie wnosi i może się podobać tylko komuś o niskim IQ. Stąd Moja bardzo surowa ocena.