Ja chyba śnię czytając te komentarze! Gratuluję poczucia humoru zatem!
No i poziom aktorski tej pary.....gusta chyba schodzą na psy. Widac za duzo tv i zenujących seriali ogldacie. Albo po prostu to już nie moje pokolenie. Z całym szacunkiem.
Zgadzam się!
Bardzo denerwuje mnie ta krzykliwość Natalii B. Drze się ze łzami w oczach, że syn trze ser na złych oczkach od tarki..... I w wielu innych sytuacjach....... To jest po prostu wkurzające!!!
Popieram i napiszę tylko tyle : TELEWIZJA SCHODZI NA PSY. Coraz więcej seriali a coraz mnie filmów,programów dokumentalnych i dobrych teleturnieji :)
Pozdrawiam ,dobrze że są jeszcze ludzie tacy jak wy
Aha, niestety potwierdzam...
Również pozdrawiam, miło, że Ty "jesteś taki jak my";))) Dobra strona mocy;)))
Dziękuję ,powiem Ci że teraz to nic wartościowego nie lecie w telewizji.Seriale zeszły na psy i jest ich za duuużo. Teleturnieje zeszły na psy ,oprócz kilku jak ,,Jeden z dziesięciu". Mój ulubiony polski serial czyli ,,Świat według kiepskich" również nie uległ tej regule.Za mało mamy filmów przyrodniczych i wogóle. Ale przecież łatwiej zrobić ,,Barwy szczęścia" i zatrudnić tam 100 osób czyli swoich znajomych niż zrobić jeden dobry film. Wszystko leci na kase niestety : A mam pytanie ile masz lat?
Gusta nie mogą zejść na psy. Każdemu co innego się podoba, a czytanie co chwilę pseudo inteligentnych komentarzy jest wkurzające. To, że tobie się nie podoba nie znaczy, że serial jest zły. Czego oczekujecie po filmach, które wyszły spod skrzydeł TVP? To ma być komedia, przy której można usiąść wieczorem i się najzwyczajniej pośmiać. Szczerze mówiąc aktorstwo bohaterów również szczególnie nie dobija. Nie cierpię gdy ktoś próbuje pokazać swoją urojoną wyższość nad innymi.
Lock14 jestem ciekaw czy naprawdę oglądasz "1 z 10" skoro uważasz, że to taki wspaniały teleturniej. Ten program to dno i prawie nikt go nie ogląda chociaż każdy boi się rzucić w jego kierunku słowa krytyki. Kiepscy nota bene również stali się beznadziejni i serial stracił na wartości dosyć wcześnie. Stał się po prostu słabym kiczem, który ciągnie się dalej.
Zgadzam się, że telewizja zeszła na psy i kompletnie nie szanuje widza, ale dajcie se siana z tą gadką.
1 z 10 to teleturniej. Więc nie wiem po jaką cholerę porównujesz go do rodzinki? Poza tym, w tym teleturnieju aby wziąść w nim udział to trzeba mieć trochę oleju w głowie. Skoro to dla ciebie dno, to prostak z ciebie. Ale krytyka "umysłu" to epidemia naszych czasów.
Nie widzę w mojej wypowiedzi żadnego porównania "1 z 10" do "rodzinki.pl".
Ten teleturniej to dno ponieważ jest nudny jak flaki z olejem. To, że jest prowadzony kulturalnie i na poziomie nie czyni z niego dobrego teleturnieju. Naprawdę dobry teleturniej/program powinien mieć zarówno wysoki poziom intelektualny jak i cechy rozrywki, a niestety 1 z 10 ma tylko jedno.