Czytam sobie tak tutaj komentarze i zastanawiam się, co za ludzie tu piszą. Co chwila,
że Karolak to, Kożuchowska to, a ten to... No ja pierdziele, Wy tu się chyba na siłę
czepiacie wszystkiego, aby tylko zgnoić ten serial.
Ludzie, zapamiętajcie sobie jedno - to ma być luźna komedia na wieczór, a nie jakieś
oscarowe dzieło z megaprzesłaniem. Tu chodzi o zabawne przedstawienie sytuacji
rodzinnych i tyle. Nie wiem z jakich rodzin pochodzicie, ale zakładam, że w każdej
zdarzają się czasami jakieś drobne spięcia. Wyluzujcie wszyscy.
Jeszcze jedno - jeśli chodzi o grę aktorską, to stoi tu na bardzo wysokim poziomie.
Chłopcy grają chyba najbardziej przekonująco spośród wszystkich polskich seriali. No,
chyba że wolicie oglądanie sielanki w serialach typu klan, czy plebania.
Ja się nie czepiam "na siłę" tylko piszę to, co leży mi na sercu. Nie uważam także, że to ma być jakiś "cudowny" serial (a większość fanów tak właśnie o nim mówi). Wiem, że w każdej rodzinie zdarzają sie kłótnie, pyskowanie do rodziców i wiele zabawnych sytuacji, ale mam nadzieję, że dzieje się to z umiarem, a nie co 30 sekund, jak tutaj.
Zastanawiam się, dlaczego uważasz, że gra aktorska w tym serialu jest bardzo dobra. Czy Ty nigdy nie widziałeś/aś porządnej gry? Ta tutaj jest bardzo sztuczna. Według mnie chłopcy grają okropnie, nawet jak na swój młody wiek. Ten najstarszy jest już dość popularny, lecz jego gra nie jest zbyt "zachwycająca". Drugi (Adam Z.), po prostu odstrasza mnie sprzed ekranu. O najmłodszym z nich już lepiej się nie wypowiadać, pewnie po znajomości go wzięli.
Uczą dzieci szacunku do pedałów9odcinek z wczoraj) a nie uczą szacunku do rodziców.Propagują bezstresowe wychowanie i to że rzadzi dziecko a nie rodzic...Typowa "warszawka",dzieci wszystką mogą i wszystko dostają a w zamian pyskują bez przerwy rodzicom...Kasa na wszystko,sprowadzają sobie w ciągu dnia 3 fachowców i płacą po 300-400zł za sprawdzenie dlaczego śmierdzi w piwnicy..Wszystko oderwane od rzeczywistości i wciskanie ludziom bzdetów jak to w Polsce żyje się super i bezproblemowo...Szkoda,że już nie ma "Rodziny zastępczej","Siedliska" ,gdzie nie dość,że aktorzy super grali to jeszcze była pokazana normalność...Niestety ludzie lubią takie papki o niczym bo nie muszą myślec i tylko tępo patrzą w ekran telewizora.