PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113040
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Grniot

ocenił(a) serial na 1

przereklamowany , naciągany , nic nie wnoszący pusty kicz.

beataod

Hejtujesz tak jakby przynajmniej serial dostał 10 Oskarów .Nic ciekawego nie napisałaś .I co to jest "grniot" ???

ocenił(a) serial na 1
Danio31b

do nie których określeń trzeba dorosnąć . Jak dojrzejże umysłowo to już przestaniesz zadawać tak puste pytania .

ocenił(a) serial na 8
beataod

Nie dość że z błędem to jeszcze twoja wypowiedź nic a nic nie wnosi i jest totalnym gniotem.Brak jakichkolwiek argumentów

kacperowski20

hm.. a czy argumentem byłoby zachowanie poszczegolnych postaci ( Kuba , czy Tomek ) , ktore za dużo sobie pozwalają , czy dogadywanie Ludwika wobec dzieci

ocenił(a) serial na 8
hut334

To tylko serial :P Ludzie,taki scenariusz.Serial ma bawić i bawi...

ocenił(a) serial na 1
kacperowski20

Bawi?Chyba jakichś półgłówków.Bawiły to miodowe lata.

ocenił(a) serial na 8
Blue Power

Miło że obrażasz ludzi którym się serial podoba.Myślę że z takim człowiekiem jak ty,dyskusja nie ma najmniejszego sensu.Nie będę rozmawiał z człowiekiem który wyzywa innych od półgłówków.Jakoś kolega niżej potrafił się wypowiedzieć normalnie.Nie każdemu musi się podobać ten serial.

ocenił(a) serial na 1
kacperowski20

Nie chcesz to nie dyskutuj ze mną.Ja mam swoje argumenty,które już w innym temacie wpisałem.

ocenił(a) serial na 1
kacperowski20

Oglądałem dwa lub trzy odcinki tego gówna z czystej ciekawości.W jednym z nich ojciec rodziny powiedział do swoich synów,że mogą przyprowadzać dziewczyny do domu.A jak nie dziewczyny to chłopców,bo trzeba być tolerancyjnym.Tolerancja do wszystkiego,tylko nie do tego co trzeba.Serial zrobiony po to by ludziom wodę z mózgu robić.Dzieciaki oglądają i się "uczą" tolerancji do zboczeń.

ocenił(a) serial na 8
Blue Power

Dyskutować można,nie obrażać innych.Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Koniec tematu

beataod

Popieram, ze to telewizyjny gniocik z dwoma fajnymi aktorami Tomaszek Karolakiem i Małgorzatą Kożuchowską. Myślę, ze dla takich fajnych aktorów jest wiele dobrych i ciekawych ról ktore mogliby zagrać. a granie w tym filmie to raczej według mnie granie dla pieniedzy.
Jest wile dobrych komedii, niestety ta mnie nie bawi.

ocenił(a) serial na 1
beataod

Chciałam jeszcze dodać ,ze ten film to chyba nie o polskiej rodzince choć pl jest w tytule ale chyba jako skrót Polska Lipa! i to mnie najbardziej irytuje bo polska przeciętna rodzinka boryka się z innymi problemami niż te licencjonowane wypociny tvp .

ocenił(a) serial na 1
beataod

Dokładnie.W tych wszystkich nowych serialikach bohaterowie to ludzie z kasą,pięknymi domami czy mieszkaniami.Dzieci mają wszystko co chcą.Pyskują,wchodzą na głowę,ale i tak otrzymują to czego żądają.
I nie mówcie mi,że to tylko serial komediowy.Serial,który jest kierowany między innymi do dzieci,młodzieży ma bawić,ale też i czegoś uczyć.Obejrzyjcie sobie 'Rodzinę Zastępczą' i porównajcie do tego kiczu.

Ktoś tutaj napisał,że bezstresowo się dzieci powinno wychowywać.Bzdura.Nikt nie mówi o laniu pasem,ale dziecko ma wiedzieć,że jeśli nabroi to może otrzymać klapsa lub karę,żeby na przyszłość wiedziało co wolno a czego nie.Rodzic ma być konsekwentny.Przykład dzieci wychowywanych na taki wzór jak to jest w rodzince.pl mam u znajomych.Mamuśka pozwala na wszystko a dziecko przychodzi i wali z liścia kogo ma pod ręką,gryzie lub szczypie i brzydko się wyraża.Ojciec zwróci uwagę to mamuśka z mordą na niego,że ma mu nie zakazywać i go nie stresować bo to tylko małe dziecko.Śmiech na sali.