PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113043
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Wciąż mówią że nie mają kasy, a to co chwila "stówka" jedna druga dla jednego czy drugiego syna.

kaluf

Oni są jak typowa rodzina klasy średniej: mają dom,mają samochód,mają pieniądze,a wciąż narzekają,że te rzeczy,które mają mogły by być lepsze :-D

kaluf

Tak, tez mnie to zastanawia.
I do tego fundowanie obiadu/kolacji znajomym dzieci co 2 dzien. No i zakupy w Almie

ocenił(a) serial na 9
agataaxo

A co to ma za znaczenie ile zarabiają? :) Fundowanie obiadów/kolacji dobrze o nich świadczy.Ludzie,to tylko pieniądze!

michnik6666

O nich dobrze, ale nie o innych.
Rozumiem raz na jakis czas. Ale dziewczyny Kuby i Tomka, Filip i kolezanka Kacpra czują się tam jak u siebie w domu.. Przesiadują godzinami i żerują. Co kilka dni... Szczytem było jak Zośka prosiła Ludwika o cos do jedzenia i pozniej wybrzydzała, ze to nie, tamto nie, wiecej tego, to ma byc takie a tamto takie. Ok to tylko dziecko ale troche taktu..

ocenił(a) serial na 9
agataaxo

Wiesz o co chodzi? O to,że te laski są traktowane jak członkowie rodziny.To mozliwe,jeżeli rodzice skrócą tak dystans i moim zdaniem bardzo fajne ;)

michnik6666

No wiem, ale wydaje mi się, ze to troche nieprawdziwe. Jeszcze nie słyszałam, zeby ktorys z moich znajomych sie u kogos tak zachowywał. Takie rzeczy to jedynie widuję w seraialach amerykanskich ;d

A poza tym to rodzice Kuby znali jego dziewczyne kilka dni, a ta juz sie zadomowila.

ocenił(a) serial na 9
agataaxo

Nie możesz oceniać rzeczywistości przez pryzmat swoich znajomych.Ja nie mam znajomych milionerów,widziałem ich w amerykańskich filmach,ale wiem,że istnieją naprawdę.Są naprawdę przeróżne relacje rodzice-partner dziecka :) Dla mnie to jest bardzo prawdziwe.

michnik6666

Dla mnie takie zachowanie jest po prostu niegrzeczne ale kazdy ma swoje zdanie i chyba nie bedziemy sie o to kłocic..

ocenił(a) serial na 9
agataaxo

Nie musimy się kłócić,możemy podyskutować ;) Niegrzeczne jest czucie się swobodnie u rodziców chłopaka/dziewczyny? :)

michnik6666

Przykladowo :
- Zoska wybrzydzająca przy jedzeniu. Nie dosc ze wgl cos dostaje (przyszla do Kacpra bez zapowiedzi, kiedy jego nie bylo w domu a Ludwik był zajęty pracą) to jeszcze jej nie pasuje.
- Agata, która niektóre uwagi powinna zachowac dla siebie, sory ale 14 letniej dziewczynie nie wypada krytykowac/komentowac matki swojego chłopaka..
- Angazowanie rodzicow do odwożenia znajomych, Natalia lezy w lożku, zmeczona po pracy po czym przychodzi Kacper i pyta czy moglaby odwieźć Zoske, takie rzeczy sie chyba wczesniej ustala?

Ogolnie to dawno oglądałam ten serial wiec ciezko mi podac w tej chwili wiecej przykladow ale na pewno jakies by sie znalazły. Na tą chwile tylko tyle mi się przypomnialo.