PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113173
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Kacper

ocenił(a) serial na 1

Ja oglądam ten serial tylko dla tego młodego jest boski

maciej2801

Specjalnie nie wiem co w tym dzieciaku nadzwyczajnego.
Dość miły dzieciak z małą wadą wymowy. Myślę, że powinien więcej czasu poświęcić na ćwiczenia i wizyty u logopedy.
Obawiam się jednak, że jak wada zniknie przestanie być atrakcyjny dla twórców.

ocenił(a) serial na 1
zbiwis

wg mnie on jest żałosny ;p

jestemtwoimojcem

A co w nim żałosnego? W ogóle jak można powiedzieć, o 7 letnim dziecku, że jest żałosne. Nie rozumiem tego.

ocenił(a) serial na 4
maciej2801

też się dziwię takim zachwytom - dzieciak jak dzieciak.

ocenił(a) serial na 7
Vanilla34

ja tez ogladam glownie dla Kacpra, jest slodki i wg mnie bardzo dobrze gra

maciej2801

Też go bardzo lubię, jest przesłodki :)

Camilla3

Ja lubię wszystkich, ale Kacperek ma coś w sobie, uwielbiam go, a stwierdzenie że jest żałosne to zwykłe łgarstwo, nie wiem jak można tak o nim powiedzieć. :D

ocenił(a) serial na 9
maciej2801

Może nie oglądam tylko dla niego, ale nie da się ukryć że ten mały jest super , słodki i śmieszny :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
friendsfan1

Oj tak, jego laugh jest po prostu genialny. :D
Nie zapomnę sceny rodzinnej kolacji, ojciec narzeka że cukier za drogi itd, a Kacperek: DOŚĆ TEGO, TO CZAS, MUSIMY ZACZĄĆ WOJNE!!!, czy coś w ten deseń, kocham go normalnie! <3 :D:D

maciej2801

cóż najmłodszy to pewnie , według scenariusza małe ciekawski który ma własne poglądy .. tylko ten śmiech .. eh ok pewnie miałby być śmieszny .. pyt. tylko czy dzieci w tym wieku mogą się tak śmiać ...

ocenił(a) serial na 10
hut334

Przyznam, że to jest pierwszy polski serial, który oglądam ;) No oprócz Kiepskich ;p Niby akcja banalna, ale przedstawia prawdziwą polską rodzinę. Mały mnie rozwala ;)

ocenił(a) serial na 8
maciej2801

zgadzam się w 100%..KACPEREK WYMIATA!!!..i ten jego rozwalający śmiech hiohiohio...:D