Bo mnie strasznie, ale wręcz strasznie irytuje Tomek! Zarozumiały gówniarz, który wie wszystko najlepiej.. ;D
Właśnie oglądam odcinek nowego sezonu i irytuje mnie to, że wszystkie ich dzieci wyglądają na gejów. W sumie ten mały, to jeszcze może coś z niego będzie, ale Kuba i Tomek, to bieberowsko-gejowskie pokolenie. A po za tym to "Hanka". Btw 3 sezon to dno
A mnie Kuba te jego głupie uśmieszki i sam jego wygląd aż z chęcią bym go trzasnął w łeb żeby się ogarnął;D
Wyciągać takie daleko idące wnioski tylko dlatego, że oni zachowują się, jak w domu? Tak mają się zachowywać. Serial jest dla mnie żałosny. Już nie będę pisał o dzieciach, których gra mi się podoba, a których nie. Karolak należy do najlepszych polskich aktorów. Zawsze się znajdą malkontenci, niekoniecznie z miasta. Maciek Musiał jest uważany za ulubionego aktora młodego pokolenia. Jest już zresztą także dziennikarzem - współprowadzi Poziom 2.0. Ale nie ma szczęścia do seriali - główne role w samych kiepskich grał. Ojciec Mateusz, Rodzinka.pl, Hotel pod żyrafą. Ale to zdecydowana większość polskich seriali i telenowel jest kręcona na poczekaniu, z problemami wymyślanymi na poczekaniu i aktorami amatorami znalezionymi na poczekaniu. Uważam, że Kuba też jest dobry. I jako aktor i jako dorastający młody człowiek. Jego pewność siebie na pewno jest odbierana przez niektórych, jako śmiertelny grzech. Bo aktor musi być cichy, wylękniony i zamknięty w sobie.
.. ale Ty chyba mylisz serial z rzeczywistością i poza tym źle interpretujesz pytanie!! Mnie nie denerwuje Maciek Musiał tylko Tomek Boski. Nie mówimy o aktorach tylko bohaterach serialu.. Wyluzuj, bo Ci żyłka w głowie pęknie ;D
Ooo, rozdrażniłem - to moja specjalność:) O bohaterach, mówisz. Bieberowsko-gejowskich - ojej:)
Nawiasem mówiąc zawiodłem się na portalu filmweb. Jest duża baza filmów i aktorów i zawsze tutaj szukam informacji o jednych i drugich. Ale to jest portal społecznościowy, czyli amatorski. Recenzje bywają żałosne i nie można liczyć na to, że najwyżej oceniane filmy da się w ogóle obejrzeć. Pozdrawiam.
Hahaha!!
Po pierwsze: nie schlebiaj sobie, bo ja w ogóle nie jestem rozdrażniona.. a wręcz przeciwnie - rozbawiona ;D
Po drugie: nie użyłam sformułowania "biberowsko - gejowskie" :) Choć przyznam,że Tomek trochę pod takiego podchodzi :D
Po trzecie: tyle ile jest ludzi tyle będzie gustów i każdy ma prawo do swojej wypowiedzi. Ty lubisz jabłko, a ja wolę gruszkę i w czym problem??
Po czwarte: pozdrawiam również ;)
No to też skorzystałem ze swojego prawa do wypowiedzi. Nikomu nie przeszkadzając w jego własnych gustach:) Bieberowsko-gejowskie ktoś tam użył, a to jest takie dokopywanie komuś tylko dla tego, że wygląd nie odpowiada.
No widzisz, ale to jest z kolei "tam kogoś" zdanie..
Ja osobiście lubię "Rodzinkę.pl", Ty natomiast wypowiadasz się,że serial jest żałosny - ok Twoje prawo i nie będę tego negować, choć zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Nowością też dla mnie nie jest,że takie serwisy internetowe jak "Filmweb" nie będą do końca rzetelne, ze względu na różne gusta Polaków (nie konieczne pochlebne :D) ale po to to wszystko jest, aby każdy każdy, jak to Ty piszesz powyżej "niekoniecznie z miasta" mógł coś powiedzieć od siebie.
Jakub- Żadnej gry aktorskiej, denna mimika przypominająca chodnik. Próbuje grać na siłe ale mu to nie wychodzi, pewnie ma kogoś w rodzinie wkręconych w aktorstwo, bo żaden normalny reżyser nie wybrałby takiego drewna.
Kacper- również gra poziomu kosiarki, ale biore pod uwage fakt ze to jeszcze wczesne dziecko.
Karolak- Również gra aktorska denna jak w przypadku panów powyżej