PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Za każdym razem gdy oglądam ten serial to się rozmarzam... jak fajnie by było spotkać takiego faceta jak Ludwik w realnym życiu, pod względem charakteru. Jak tak patrzę na tą rodzine to tak człowiek by chciał mieć to u siebie w domu. Mąż wesoły, z poczuciem humoru i te wstawki słowne które poprawiają humor. Przy takim facecie wszystkie troski odchodzą w cień. Czy tylko ja tak myślę, czy jeszcze któraś z pań się ze mną zgodzi?

użytkownik usunięty
mynia_3

Ja jestem chłopakiem, ale spytam się ciebie na poważnie: Czy to ma być żart? - ,,Jak tak patrzę na tą rodzine to tak człowiek by chciał mieć to u siebie w domu" - chyba nie wiesz co ty piszesz. Przecież u nich jest wieczny syf, wszyscy się na siebie nawzajem drą, chłopcy nic nie robią tylko leżą na kanapie przed telewizorem albo demolują kuchnię, matkę traktują jak służącą, a Ludwik ciągle wszystkich przezywa i obraża, przeklina...

ocenił(a) serial na 6

wiesz kupie sobie okulary bo ja syfu nie zauważyłem idz do typowiego polskiego domu to zobaczysz syf

użytkownik usunięty
marcinsss89

Nie mówię, że wszędzie jest tak brudno, bo parter i swoją sypialnię Natalia jeszcze jakoś ogarnia, ale pokoje chłopców wyglądają jak chlew. Poza tym w kilku odcinkach chłopcy robili burdel z kuchni (rozlewali soki, rozrzucali pranie, ugotowany makaron, mąkę, etc.), a w jednym cała ta rodzinka zachwycała się kłębami kurzu spod kanapy.

ocenił(a) serial na 7

jeszcze nasrać powinni......................

ocenił(a) serial na 6

ta , jednak dziwne było by gdyby u nastolatka w pokoju był porządek , poza tym w serialach syf to sa porozrzucane rzeczy co można posprzątać w 5 min , przyjdź do mojego domu jak nie sprzątane jest pare dni to zobaczysz bałagan

użytkownik usunięty
marcinsss89

Nie mówię, że musi być porządek, ale chociaż żeby było widać podłogę! Oczywiście nie zawsze tam jest aż taki syf, ale czasami tak.

ocenił(a) serial na 6

u nich ten syf jest mało realny

użytkownik usunięty
marcinsss89

mało realny? Nie powiedziałbym.

ocenił(a) serial na 4
mynia_3

mam nadzieje że to prowokacja... chyba nie jesteś aż tak głupia?

użytkownik usunięty
mynia_3

Hahahahahahahahahahahahahahaha

ocenił(a) serial na 7

i spłoszyliście dziewczę.....................

użytkownik usunięty
Reznik

Niestety...