PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113045
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Mam gdzieś ze zostanę shejtowany czy nie, ten serial jest po prostu chory pod każdym względem.
Nie rozumiem jak można to oglądać. Ten serial nic sobą nie reprezentuje poza pieprzonym
promowaniem bogactwa, nie moralnym wychowywaniem dzieci jak i zachowaniem bohaterów. Nie
wspomnę już o tym lokowaniu produktów co jest wkurzajace jak cholera. Polski serial o polskich
bogaczach, którzy tak wychowali swoje dzieci, ze one zachowują się jak upośledzone, delikatnie
mówiąc i nikogo oczywiście nie obrażajac.
Jeśli ktoś czytając tę wypowiedź poczuł się urażony, za to z góry bardzo przepraszam.

sss_111

zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią,szkoda tracić czas na takie marne produkcje.

ocenił(a) serial na 1
luker92

Dzięki za poparcie;) Jaki przykład biorą polski dzieci z tego serialu? Aż boje się pomyśleć.

ocenił(a) serial na 3
sss_111

Wiesz, media = obłuda. Dzisiejsza telewizja i przedstawianie w niej świata ma za zadanie wprawić nas w głupotę i spowodować, że będziemy żyli w takiej swojej własnej "bańce" idiotyzmu. Bo przecież każdy jest piękny, bogaty i może robić to, na co ma ochotę. Która stacja miałaby ochotę pokazywać w tego typu serialach biedaków? ŻADNA. Rodzinka to produkcja wygenerowana na stworzenie właśnie takiej bańki. Nikt się nad tym nie zastanowi, nikt nie stanie i nie przemyśli - tylko może dawać bezmyślne "10", "9" lub "8", bo to LUBI.
Sorry, że tak trochę pogłębiłam temat

ocenił(a) serial na 1
Xunea

Nie no spoko, ale masz rację nikt się głębiej nad tym nie zastanawia. Ale co zrobić, takie dzisiejsze społeczeństwo. Można by nad tym jeszcze długo rozprawiac ale nie ma to sensu, bo i tak niczego to nie zmieni. Pozdrawiam;)

sss_111

Masz rację, po za tym z sezonu na sezon serial jest coraz bardziej irytujący. Ocenę 5 dałam jedynie ze względu na dwa całkiem fajne serie, a trójka to już był koszmar... Strasznie rażący jest brak realizmu, rozumiem, że to komedia, ale w tym serialu często jest coś przedstawione jako norma.

sss_111

That's it.