PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Gdybym miał takie dzieci, którym się nawet śmieci z domu wynieść nie chce, ani mnie nie słuchają kompletnie to oddał bym je do adopcji. Zresztą gdyby moją matką była Kożuchowska, a ojcem Karolak to sam bym się oddał.

ocenił(a) serial na 8
matimat17

dzieci którym nic się nie chce i nie słuchają.... hmmmm... nienawidzisz 70% dzisiejszej młodzieży?

LEGOMAN10540

Widziałeś kiedyś takie dzieci, które rodzicom nie pomogą pownosić zakupów z auta, nawet jak o to proszą? Ja nie widziałem. Bo, że jeszcze nie chcą czegoś uprasować czy posprzątać, albo że grają długo na komputerze to rozumiem.

ocenił(a) serial na 1
matimat17

Popieram! Kiedy oglądam ten serial, szlag mnie trafia właśnie przez te bachory (już nawet Karolaka przeboleję). Jak można nie mieć najmniejszego choćby szacunku do rodziców, na co wyraźnie wskazuje ich zachowanie? I gdzie te słynne walory edukacyjne tego serialu? -.-

Mary_Jules

Ludzie, gdzie Wy żyjecie, przepraszam? Teraz przynajmniej 60% nastolatków ma centralnie w odwłoku własnych rodziców, ba - w ogóle ludzi starszych. Sprawa ma się dużo gorzej niż przedstawia to serial.

Mary_Jules

jak chcesz obejrzeć brak szacunku do rodziców obejrzyj seriale Disneya. Ta rodzina przedstawia ,, rodzinę XXI wieku"