PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113037
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Fenomenu tego "czegoś". Banda smarkaczy rządzi się w domu, ma gdzieś rozkazy
rodziców, a dziewczyny oglądają to tylko ze względu na Musiała, który wygląda tak
pedalsko i pi....ato, że nie mogę na niego patrzeć. W dodatku nic nie jest tam śmieszne,
chyba, że śmieszą was pyskówki 12 - latka do rodziców.
Co wy w tym widzicie?

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

Kuba w trzecim sezonie serialu ma 14 lat.

ocenił(a) serial na 1

a czy ja o to pytam? Ludzie myślcie, to nie jest ważna wiadomość! Masz jakieś argumenty, coś ciekawego do powiedzenia na temat tego serialu? Czy chcesz mnie poprawiać na mało istoty temat?

weekendowy_filmowiec

jakie argumenty? jak mozna kogos na sile przekonywac do ogladania czegokolwiek? albo ci sie podoba, albo nie, tyle.

jedyne co, to zalosna jest wszelka generalizacja z nurtu "wyglada pedalsko". bo niby istnieje jeden okreslony model wygladu "pedala"?

użytkownik usunięty
weekendowy_filmowiec

Nie, ja cię tylko poprawiam. I nie ważne czy o to prosiłeś czy nie.

ocenił(a) serial na 10
weekendowy_filmowiec

A Ty masz coś istotnego do powiedzeenia ? obrażasz Nastolatka ,za to jak wygląda ? Jesteś żałosny . Połowa społeczeństaw tak wygląda , takie ciuchy są w modnych sieciówkach , pewnie Ty ubierasz sie na targu i iodpowiadaja Ci ludzie którzy są ubrani tak jak w serialui na wspolnej . jestes słabyyy , zazdroscisz i Tyle . Osobiscie sam wiode takie życie nie jestem zadnym modelem rodziny tuska , nie okradam kraju . Przerasta Cie to ,że ktoś ma lepiej ! To twój problem

ocenił(a) serial na 1
filpoosek

JESTEŚ SŁABYYYY

ocenił(a) serial na 5
filpoosek

"Połowa społeczeństaw tak wygląda , takie ciuchy są w modnych sieciówkach"

Dziewczynko weź się ogarnij! Chłopaków ubierających się tak jak Musiał i noszących takie same fryzury to ja osobiście znam trzech. Reszta ubiera się inaczej. A wierz mi sporo chłopaków widuje w ciągu dnia, chodź by mijając ich na ulicy i napewno nie wyglądają tak jak on. Więc nie wciskaj kitu, że teraz taka moda bo to bzdura.

ocenił(a) serial na 9
weekendowy_filmowiec

1. Wygląda pedalsko...no i ? i co z tego ? taki jesteś uprzedzony? no tak dla Ciebie to poważny minus serialu...
2. Nie pomyślałeś, że to satyra? że tak to ma wyglądać ? przejaskrawione niektóre zachowania zarówno i rodziców i dzieci ? to nie jest instruktaż życia rodzinnego tylko satyra, serial komediowy! to ma być śmieszne, czasem głupie bo ten serial ma służyć oderwaniu się od smutnej rzeczywistości i zabawiać.
3. Nie ma kanonów śmieszności. Dla jednego człowieka śmieszne jest uderzenie się we framugę drzwi a dla innego to już nic śmiesznego. Tak samo z filmami, kawałami, książkami etc...

PS: Nie krytykuję Twojego gustu filmowego ponieważ każdy ma inny, a poza widzę, że sporo dobrych filmów już oglądałeś..Po prostu nabierz dystansu.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
frantic84

Właśnie, poza tym co jest złego w tym, że ktoś wygląda ,,pedalsko", chociaż według mnie nie wygląda. To normalna rzecz, że na świecie istnieją homoseksualiści. A co do tego, że serial jest trochę głupi - to prawda, ale gdyby każdemu się wszystko udawało, to nie byłoby to śmieszne, a w serialu komediowym o to chodzi, żeby rozbawić widzów.

weekendowy_filmowiec

Również nie jestem fanem Musiała i Rodzinki.pl ,ale nie wypisuje takich głupot. Masz naprawdę jakiś problem (prawdopodobnie jesteś odrzutkiem społeczeństwa, ostatnim w klasie i tym który nie ma kolegów co dopiero dziewczyny). Mi to zwisa, wylewaj swoje frustracje gdzie chcesz, ale to nie rozwiąże Twojego problemu. A co do Musiała, jeżeli polskie nastolatki widzą w nim ideał mężczyzny to ja się boję o przyszłość narodu. Serio dziewczyny podobają się wam faceci w obcisłych, hipsterskich ciuszkach z niedomytymi kudłami nba głowie?

kontousuniente

A kto ma im się podobać? Wygolone dresy mówiące co chwilę JP?

kokakok

i Musiał miałby być na nich ucharakteryzowany?

ocenił(a) serial na 1
kontousuniente

to, że obrażam innych ludzi, to nie znaczy, że sam mam problemy.

weekendowy_filmowiec

Jeden z najlepszych komentarzy pod tym serialem.

ocenił(a) serial na 8
weekendowy_filmowiec

Obchodzi Cię jego wygląd? Mnie wygląd dziewczyn...

ocenił(a) serial na 9
weekendowy_filmowiec

A mi się ten serial niesamowicie podoba ze względu na genialną grę Karolaka i Kożuchowskiej oraz zachowanie całego domostwa. Mnie osobiście skręcało oglądając rodziny przedstawiane w serialach pokroju: klanu, m jak miłość, barw szczęścia czy plebani - rodziny przedstawiane w tych serialach są kryształowe w których wszyscy zachowują się poprawnie, myją ręce przed posiłkiem, pięknie dziękują po, rozmawiają o tak wielkich rzeczach że aż mnie to po prostu mdliło...wcale nie utożsamiałem się z taką rodziną za to rodzinka.pl bardziej pasuje do tego co dzieje się w moim domu - pomijając ten przepych w serialu ( no ale niestety żaden serial nie jest idealny).