Fenomenu tego "czegoś". Banda smarkaczy rządzi się w domu, ma gdzieś rozkazy
rodziców, a dziewczyny oglądają to tylko ze względu na Musiała, który wygląda tak
pedalsko i pi....ato, że nie mogę na niego patrzeć. W dodatku nic nie jest tam śmieszne,
chyba, że śmieszą was pyskówki 12 - latka do rodziców.
Co wy w tym widzicie?
a czy ja o to pytam? Ludzie myślcie, to nie jest ważna wiadomość! Masz jakieś argumenty, coś ciekawego do powiedzenia na temat tego serialu? Czy chcesz mnie poprawiać na mało istoty temat?
jakie argumenty? jak mozna kogos na sile przekonywac do ogladania czegokolwiek? albo ci sie podoba, albo nie, tyle.
jedyne co, to zalosna jest wszelka generalizacja z nurtu "wyglada pedalsko". bo niby istnieje jeden okreslony model wygladu "pedala"?
A Ty masz coś istotnego do powiedzeenia ? obrażasz Nastolatka ,za to jak wygląda ? Jesteś żałosny . Połowa społeczeństaw tak wygląda , takie ciuchy są w modnych sieciówkach , pewnie Ty ubierasz sie na targu i iodpowiadaja Ci ludzie którzy są ubrani tak jak w serialui na wspolnej . jestes słabyyy , zazdroscisz i Tyle . Osobiscie sam wiode takie życie nie jestem zadnym modelem rodziny tuska , nie okradam kraju . Przerasta Cie to ,że ktoś ma lepiej ! To twój problem
"Połowa społeczeństaw tak wygląda , takie ciuchy są w modnych sieciówkach"
Dziewczynko weź się ogarnij! Chłopaków ubierających się tak jak Musiał i noszących takie same fryzury to ja osobiście znam trzech. Reszta ubiera się inaczej. A wierz mi sporo chłopaków widuje w ciągu dnia, chodź by mijając ich na ulicy i napewno nie wyglądają tak jak on. Więc nie wciskaj kitu, że teraz taka moda bo to bzdura.
1. Wygląda pedalsko...no i ? i co z tego ? taki jesteś uprzedzony? no tak dla Ciebie to poważny minus serialu...
2. Nie pomyślałeś, że to satyra? że tak to ma wyglądać ? przejaskrawione niektóre zachowania zarówno i rodziców i dzieci ? to nie jest instruktaż życia rodzinnego tylko satyra, serial komediowy! to ma być śmieszne, czasem głupie bo ten serial ma służyć oderwaniu się od smutnej rzeczywistości i zabawiać.
3. Nie ma kanonów śmieszności. Dla jednego człowieka śmieszne jest uderzenie się we framugę drzwi a dla innego to już nic śmiesznego. Tak samo z filmami, kawałami, książkami etc...
PS: Nie krytykuję Twojego gustu filmowego ponieważ każdy ma inny, a poza widzę, że sporo dobrych filmów już oglądałeś..Po prostu nabierz dystansu.
Pozdrawiam
Właśnie, poza tym co jest złego w tym, że ktoś wygląda ,,pedalsko", chociaż według mnie nie wygląda. To normalna rzecz, że na świecie istnieją homoseksualiści. A co do tego, że serial jest trochę głupi - to prawda, ale gdyby każdemu się wszystko udawało, to nie byłoby to śmieszne, a w serialu komediowym o to chodzi, żeby rozbawić widzów.
Również nie jestem fanem Musiała i Rodzinki.pl ,ale nie wypisuje takich głupot. Masz naprawdę jakiś problem (prawdopodobnie jesteś odrzutkiem społeczeństwa, ostatnim w klasie i tym który nie ma kolegów co dopiero dziewczyny). Mi to zwisa, wylewaj swoje frustracje gdzie chcesz, ale to nie rozwiąże Twojego problemu. A co do Musiała, jeżeli polskie nastolatki widzą w nim ideał mężczyzny to ja się boję o przyszłość narodu. Serio dziewczyny podobają się wam faceci w obcisłych, hipsterskich ciuszkach z niedomytymi kudłami nba głowie?
A mi się ten serial niesamowicie podoba ze względu na genialną grę Karolaka i Kożuchowskiej oraz zachowanie całego domostwa. Mnie osobiście skręcało oglądając rodziny przedstawiane w serialach pokroju: klanu, m jak miłość, barw szczęścia czy plebani - rodziny przedstawiane w tych serialach są kryształowe w których wszyscy zachowują się poprawnie, myją ręce przed posiłkiem, pięknie dziękują po, rozmawiają o tak wielkich rzeczach że aż mnie to po prostu mdliło...wcale nie utożsamiałem się z taką rodziną za to rodzinka.pl bardziej pasuje do tego co dzieje się w moim domu - pomijając ten przepych w serialu ( no ale niestety żaden serial nie jest idealny).