PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113173
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Nijaki.

ocenił(a) serial na 4

Nic się w nim nie dzieje. Mało zabawny i poniżej inteligencji. Pomyłka.

zapatrzona_w_slonce

Nic się nie dzieje? Mało zabawny? Oglądałyśmy ten sam serial?

ocenił(a) serial na 4
une_banane_verte

Jak wyżej. I raczej ciężko mi zmienić zdanie. Takie pitu-pitu o niczym.

ocenił(a) serial na 7
zapatrzona_w_slonce

jestem dokładnie tego samego zdania! nic ciekawego się nie dzieje, totalnie wymuszony.

Starfucker

pitu-pitu hehe ;) Zgadzam się. 1 odcinek był niezły,ale w następnych wiało nudą..

bisban

A ja uważam, że to jest superzabawne

ocenił(a) serial na 8
une_banane_verte

Mi też się podoba:)

ocenił(a) serial na 4
une_banane_verte

Ale wytłumaczcie mi proszę, co w nim jest takiego zabawnego?

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

To co do Ciebie nie trafia (Tobie nie odpowiada), bo serial po prostu Cię nie bawi, tak jak nas :)

ocenił(a) serial na 4
joach91

No, to prawda. Ani mnie nie śmieszy, ani mi się nie podoba.

zapatrzona_w_slonce

Po nicku można stwierdzić, że masz jakiś udar słoneczny.

ocenił(a) serial na 4
butryk_2

Wow. Ale odkrycie. Brawo.

zapatrzona_w_slonce

Serial kompletne dno! Nudy, nudy, nudy...

Stevie_konisiowata

Dokładnie, włączyłem kiedyś przez przypadek i żałuje. Ocena 2/10 ale nie będę oceniał po obejrzanym 1 odcinku.

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

Pomyłka?! Komisarz Ryba śmiało mógłby powiedzieć o Tobie... "Pomyłka"...

ocenił(a) serial na 4
joach91

No tak, jak ktoś nie ma rzeczowych argumentów to wyjeżdża z zupełnie nieśmiesznymi tekstami.

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

Jak one Ciebie nie śmieszą, to już nie mój problem. Nie we wszystkie gusta trafiam.
Po co mam Ci podać argument, jak i tak wyjedziesz z tym, że to dno i bez sensu serial..

ocenił(a) serial na 4
joach91

No nie śmieszą. Co poradzę.
Dla mnie serial hołduje niewymagającym gustom. Takie mam po prostu zdanie.

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

Raczej nie mógłbym oglądać tylko seriali o lekarzach, morderstwach, wampirach tak jak większość tych najpopularniejszych. Czasem mam ochotę na taki serial, a że ten akurat mi się spodobał, to oglądam go w miarę możliwości.

ocenił(a) serial na 4
joach91

Ja to rozumiem. Osobiście bardzo rzadko oglądam seriale, wolę dobry film, ale przecież nie każdy musi mieć tak samo.

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

Oczywiście :) Jak najbardziej. Ja też uwielbiam dobry film, ale nieraz i potrzebuję czegoś "lekkiego" i niewybitnego, bo i na takie filmy miewam ochotę.

ocenił(a) serial na 3
zapatrzona_w_slonce

Zmusiłem się do kolejnego odcinka, a tam nic... Ani to śmieszne, ani ciekawe. A dziś TVP chwaliło się, jaki to niby jest popularny serial... Jakiś czas temu Braciak (notabene występujący w tym serialu, także dziś) powiedział, że każde g... można sprzedaż, pod warunkiem, że się je puszcza w odpowiednim czasie antenowym i tak właśnie jest w przypadku tego serialu.

ps_man

Szczerze ? od czasu 13 posterunku nie było w telewizji dobrego polskiego serialu komediowego...fakt, Kiepscy byli nawet nieźli na początku...ale teraz jak widzę jakie gówna puszczają, to jest mi po prostu wstyd za polskę, za kompletny brak wyobraźni twórców i brak poczucia humoru.

ocenił(a) serial na 4
marobot_2

I tu jest prawda. 13 posterunek to był naprawdę genialny serial. Teraz niektórych zadowala byle co, gdzie można zobaczyć znaną twarz i tyle.

ocenił(a) serial na 10
zapatrzona_w_slonce

Mi się bardzo podoba. Serial jest bardzo zabawny. ;)

olguch_fw

a mi się nie podoba.. za bardzo przekombinowany , kwestie nie co wymuszone , relacje nie zawsze byłyby zgodne z tymi którymi własni rodzice by pozwolili ( gdy najstarszy syn pije mleko prosto z opakowania (?) , to fakt pani Kożuchowska zwrca mu uwagę , natomiast syn jakby nic sobie z tego nie robi.. hm) , a dodatkowo za bardzo pokazani są jako bogata rodzinka , która fakt może sobie pozwolić na luksusy ( pomimo nielicznych narzekań )

zapatrzona_w_slonce

Może coś się w nim dzieje, może śmieszny, ale pokazuje ludzką głupotę. Rodzina nowobogackich rozpuszczająca swe dzieci, bardzo nie podoba mi się ta fabuła filmu. Takie sztuczne postacie...