Nic się w nim nie dzieje. Mało zabawny i poniżej inteligencji. Pomyłka.
jestem dokładnie tego samego zdania! nic ciekawego się nie dzieje, totalnie wymuszony.
To co do Ciebie nie trafia (Tobie nie odpowiada), bo serial po prostu Cię nie bawi, tak jak nas :)
Dokładnie, włączyłem kiedyś przez przypadek i żałuje. Ocena 2/10 ale nie będę oceniał po obejrzanym 1 odcinku.
No tak, jak ktoś nie ma rzeczowych argumentów to wyjeżdża z zupełnie nieśmiesznymi tekstami.
Jak one Ciebie nie śmieszą, to już nie mój problem. Nie we wszystkie gusta trafiam.
Po co mam Ci podać argument, jak i tak wyjedziesz z tym, że to dno i bez sensu serial..
No nie śmieszą. Co poradzę.
Dla mnie serial hołduje niewymagającym gustom. Takie mam po prostu zdanie.
Raczej nie mógłbym oglądać tylko seriali o lekarzach, morderstwach, wampirach tak jak większość tych najpopularniejszych. Czasem mam ochotę na taki serial, a że ten akurat mi się spodobał, to oglądam go w miarę możliwości.
Ja to rozumiem. Osobiście bardzo rzadko oglądam seriale, wolę dobry film, ale przecież nie każdy musi mieć tak samo.
Oczywiście :) Jak najbardziej. Ja też uwielbiam dobry film, ale nieraz i potrzebuję czegoś "lekkiego" i niewybitnego, bo i na takie filmy miewam ochotę.
Zmusiłem się do kolejnego odcinka, a tam nic... Ani to śmieszne, ani ciekawe. A dziś TVP chwaliło się, jaki to niby jest popularny serial... Jakiś czas temu Braciak (notabene występujący w tym serialu, także dziś) powiedział, że każde g... można sprzedaż, pod warunkiem, że się je puszcza w odpowiednim czasie antenowym i tak właśnie jest w przypadku tego serialu.
Szczerze ? od czasu 13 posterunku nie było w telewizji dobrego polskiego serialu komediowego...fakt, Kiepscy byli nawet nieźli na początku...ale teraz jak widzę jakie gówna puszczają, to jest mi po prostu wstyd za polskę, za kompletny brak wyobraźni twórców i brak poczucia humoru.
I tu jest prawda. 13 posterunek to był naprawdę genialny serial. Teraz niektórych zadowala byle co, gdzie można zobaczyć znaną twarz i tyle.
a mi się nie podoba.. za bardzo przekombinowany , kwestie nie co wymuszone , relacje nie zawsze byłyby zgodne z tymi którymi własni rodzice by pozwolili ( gdy najstarszy syn pije mleko prosto z opakowania (?) , to fakt pani Kożuchowska zwrca mu uwagę , natomiast syn jakby nic sobie z tego nie robi.. hm) , a dodatkowo za bardzo pokazani są jako bogata rodzinka , która fakt może sobie pozwolić na luksusy ( pomimo nielicznych narzekań )