I powiem że żenada taki poziom aktorstwa, dowcipu.Irytujacy, niesmieszny. Nieprofesjonalni aktorzy bez zadnych szkół i umiejetnosci. Nie rozumiem jak ktoś może to chcieć oglądać? Ale nam spoleczenstwo ogłpupili do reszty. A wszystko to zeby tylko im kase nabijać. Te dzieciaki to pewnie po znajomosci wcisniete zeby konta zasilać i lansowac. Choc talentu i umiejetnosci - zero
Oczywiście, że po znajomości - ojciec najstarszego syna to przecież aktor (mimo iż ma na swoim punkcie tylko drobne rólki). Tauśkowi nie wyszło to musiał syna wylansować
Powiem że żenada taki poziom wypowiedzi. Irytujący, nieśmieszny. Nieprofesjonalny użytkownik bez żadnej szkoły i umiejętności. Nie rozumiem jak ktoś może to chcieć czytać? Ale nam społeczeństwo ogłupili do reszty. A wszystko to żeby tylko posty nabijać.
Świetnie napisane :) Ja rozumiem - coś może się nie podobać. Ale żeby od razu obrażać ludzi, którym serial się podoba? Kultura na poziomie zerowym.
Myślę wręcz przeciwnie. Rodzinka.pl to serial komediowy, serial który ma za zadanie rozśmieszyć i poprawić humor na koniec dnia. A co do gry aktorskie, to nie mogę się zgodzić. Kożuchowska, Karolak, Kulesza znakomicie grają, a serial jest dobrą okazją na pokazanie jak świetnymi, komediowymi są aktorami.