PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113042
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

I powiem że żenada taki poziom aktorstwa, dowcipu.Irytujacy, niesmieszny. Nieprofesjonalni aktorzy bez zadnych szkół i umiejetnosci. Nie rozumiem jak ktoś może to chcieć oglądać? Ale nam spoleczenstwo ogłpupili do reszty. A wszystko to zeby tylko im kase nabijać. Te dzieciaki to pewnie po znajomosci wcisniete zeby konta zasilać i lansowac. Choc talentu i umiejetnosci - zero

ocenił(a) serial na 2
bosky_2

Oczywiście, że po znajomości - ojciec najstarszego syna to przecież aktor (mimo iż ma na swoim punkcie tylko drobne rólki). Tauśkowi nie wyszło to musiał syna wylansować

bosky_2

Powiem że żenada taki poziom wypowiedzi. Irytujący, nieśmieszny. Nieprofesjonalny użytkownik bez żadnej szkoły i umiejętności. Nie rozumiem jak ktoś może to chcieć czytać? Ale nam społeczeństwo ogłupili do reszty. A wszystko to żeby tylko posty nabijać.

andreas6676

Świetnie napisane :) Ja rozumiem - coś może się nie podobać. Ale żeby od razu obrażać ludzi, którym serial się podoba? Kultura na poziomie zerowym.

ocenił(a) serial na 7
bosky_2

Myślę wręcz przeciwnie. Rodzinka.pl to serial komediowy, serial który ma za zadanie rozśmieszyć i poprawić humor na koniec dnia. A co do gry aktorskie, to nie mogę się zgodzić. Kożuchowska, Karolak, Kulesza znakomicie grają, a serial jest dobrą okazją na pokazanie jak świetnymi, komediowymi są aktorami.

ocenił(a) serial na 10
bosky_2

na początku wszystkie seriale są denne ;) a poza tym każdy od czegoś zaczyna. a ogłupiony to najwyraźniej ty jesteś bo piszesz takie oto inteligentne wypowiedzi ;//